lees dit bericht in uw browser
Goedzoeker of goudzoeker, een praktijkboek voor (jong)volwassenen met ambitie

Het World Economic Forum heeft het over de "reskilling revolution".  De digitale revolutie is een feit en de periode van herscholing is volop bezig. Een hele uitdaging voor jonge ambitieuze mensen die willen inzetbaar blijven in de digitale VUCA-wereld, een veranderende wereld met een hoge mate van onzekerheid en complexiteit.

 

Dit boek is geschreven voor die (jong)volwassenen die even de richting kwijt zijn maar over voldoende veerkracht beschikken om zich terug uit te vinden. Het is een leidraad voor hen die met een “open mindset” zichzelf willen upgraden, ongeacht hun leeftijd. Leesvoer voor ondernemende medewerkers en ondernemers met een creatieve geest die willen groeien.

 

Goedzoeker of goudzoeker, een praktijkboek voor (jong)volwassenen met ambitie

 

Het is een zelfmanagementboek waarin je de 4 fundamentele softskills ontdekt die nodig zijn om slimmer in het leven te staan. Het zijn cruciale vaardigheden om succesvol te worden en te blijven: luisteren, samenwerken en relatie-netwerken, ondernemerschap en actiegericht handelen, creatief leren. In verschillende stappen worden deze skills aangeleerd door middel van zelfreflectie.

 

Ook al hebben we de juiste systemen, procedures en inzichten en de goede wil om succesvol te zijn, de complexiteit van mensen die moeten samenleven en samenwerken is enorm. Er worden amper afspraken gemaakt over hoe we met mekaar omgaan. Diversiteit omarmen is dé uitdaging van deze eeuw. Conformiteit loslaten en jezelf terug uitvinden. Alleen zo kan je groeien.

 

devider

 

Over de auteur:

Nicole Vranken

Nicole Vranken is de managing director van Venditio+, waarmee ze bedrijven begeleidt in het bepalen van hun klantvriendelijk DNA. Daarnaast is ze een motivational speaker en geeft ze inspiratiesessies voor hogescholen, verenigingen en bedrijven over ‘hapiness for happy profit’. Met haar Avatar Crib begeleidt ze jongvolwassenen met ambitie in het maken van de nieuwe start.

 

 

 

 

 

 

facebookLinkedinTwitter

politeia
Uitgeverij Politeia // Keizerslaan 34 // 1000 Brussel
Fax: 02 289 26 19 // Tel: 02 289 26 10
www.politeia.be // e-mail: info@politeia.be