Home > Boeken > Communicatie > 2020 - Het visuele netwerk
Delen Facebook Twitter Pinterest Google plus E-mail
De juiste prijs wordt berekend na inloggen. Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten.

2020 - Het visuele netwerk

door Christoph Ruys

Smart cities, smart homes, het ‘internet of things’… Het zijn wellicht geen nieuwe of vreemde begrippen meer. Maar wat betekent het voor ons, en meer specifiek, wat betekent het in onze technologische netwerkmaatschappij op het gebied van visualisering? Hoe zullen visuele impulsen via technologische netwerken ons leven en werk beïnvloeden? Wat als de spiegel, de ijskast of de werktafel gestuurd wordt door sensoren die niet alleen op ieder moment van de dag visuele informatie kunnen tonen, maar ook ons, als gebruiker, gaan lezen en interpreteren, zodat we zelf een onderdeel worden van de infrastructuur van ons eigen visuele netwerk. En vooral, wat betekent het voor alle organisaties en ondernemingen die hun diensten, merken en producten onder de aandacht van de burger, klant of consument willen brengen? Dat is het uitgangspunt van ‘2020 / Het Visuele Netwerk’.

Lees meer

Standaard Kortom
Prijs € 35,00€ 30,00

Details

2020 - Het visuele netwerk
Auteur(s): Christoph Ruys
ISBN: 978-9-057-18602-8
Formaat: 16x24cm
Aantal pagina’s: 160

Over de auteur(s)

Christoph Ruys is visual consultant, auteur, keynote spreker en ondernemer. Hij bekleedde verschillende posities in de creatieve industrie, zoals directeur van het FotoMuseum Antwerpen en het ModeMuseum in Antwerpen en uitgever bij WPG Uitgevers.
Als oprichter en managing partner van Icons and Kings / Visual Consultants formuleert hij een antwoord op de volgende vragen: Straalt jouw onderneming uit wat je vandaag bent en morgen wil zijn? Sluit de manier waarop je merk of product in beeld wordt gebracht aan bij het DNA van je onderneming en van je klanten?

Meer in deze rubriek

Het nieuwe campagne voeren Nadja Desmet en Reinout Van Zandycke
Facebook Nadja Desmet en Tonté Chow
Facebook | met abonnement Nadja Desmet en Tonté Chow
Twitter Nadja Desmet en Tonté Chow
Twitter | Met abonnement Nadja Desmet en Tonté Chow
Interne communicatie tot de 4de macht BVIC

Alle boeken in deze rubriek