Home > Boeken > Lokale besturen > Aanverwante publicaties > Toolkit Personeelsselectie
Delen Facebook Twitter Pinterest Google plus E-mail
De juiste prijs wordt berekend na inloggen. Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten.

Toolkit Personeelsselectie

Met handleiding om juryleden te begeleiden

door WIVO

De juiste mensen op de juiste plaatsen krijgen: zo eenvoudig zou het moeten zijn. In de praktijk ligt het vaak moeilijker en de krapte op de arbeidsmarkt maakt het er natuurlijk niet beter op.

Deze Toolkit Personeelsselectie helpt selectieverantwoordelijken en -jury’s van A tot Z bij selecties. Tips en tools gidsen je door de volledige procedure, zodat jij je echt kan focussen op het vinden van de geschikte kandidaat.
We staan onder andere stil bij de voorbereiding (vacature, werving…), het opmaken van de selectieprocedure (interviewleidraad en selectietools), tips en technieken voor de eigenlijke selectie, evaluatie, rapportering en feedback… Voor wie werkt met een jury of selectiecommissie zijn er een aantal extra instrumenten om juryleden te begeleiden.

In deze toolkit vind je uitleg bij al deze aspecten, zodat je je selecties op een kwalitatieve, efficiënte en correcte wijze kan inrichten. En daarbovenop vind je inhoudelijke duiding en uitleg bij speciaal voor deze toolkit gemaakte YouTubefilmpjes met do’s and don’ts.

Het materiaal:
- 1 stappenplan om je door de hele selectie te gidsen
- 1 handleiding met uitleg en concrete tips voor de selectie van A tot Z
- 5 beknopte versies van deze handleiding, met daarin alle essentiële informatie voor juryleden of voor wie de eigenlijke selectie uitvoert
- 1 competentierooster, waar je ziet welke competenties je in welke selectieproeven kan beoordelen
- 1 notitieblok als leidraad voor het interview
- 1 USB-stick met daarop alle documenten en sjablonen waarnaar verwezen wordt, en bovendien ook met YouTubefilmpjes voor de START-techniek

Lees meer

Standaard
Prijs € 39,00

Details

Toolkit Personeelsselectie
Auteur(s): WIVO
ISBN: 978-2-509-01417-7

Over de auteur(s)

WIVO vzw adviseert en begeleidt overheden bij de uitbouw van een duurzaam en efficiënt human resources management en bij organisatieontwikkeling. WIVO biedt in het kader hiervan een waaier van diensten aan zoals selectie, coaching, consulting en opleiding.

Meer in deze rubriek

Planmerintegratiedecreet
Allemaal digitaal? Ilse Mariën en Sara Van Damme
De participatiegetuigen Philippe De Vries
Mobiliteit | Met abonnement Gunter Gonnissen
Mobiliteit Gunter Gonnissen
Schoonmaakbeheer | met abonnement Tamara Bruning

Alle boeken in deze rubriek