Home > Boeken > Communicatie > Twitter | Met abonnement
Delen Facebook Twitter Pinterest Google plus E-mail
De juiste prijs wordt berekend na inloggen. Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten.

Twitter | Met abonnement

door Nadja Desmet en Tonté Chow

Doe je voordeel en abonneer je op de reeks. Je krijgt dan automatisch de volgende titels in de reeks toegestuurd in hetzelfde formaat. Zo blijf je steeds up-to-date!  

Twitter is alomtegenwoordig en essentieel in de socialemediastrategie van organisaties en overheden. Stapsgewijs leer je je boodschap verspreiden in 140 tekens bij een groter publiek of specifieke doelgroep. In minder dan 100 pagina’s worden tips voor starters en specialisten afgewisseld met mogelijke privacy issues. Dankzij deze Kortom-pocket weet je snel hoe je oneliner kan uitgroeien tot een trending topic.

Dit boek maakt deel uit van de reeks Communicatie i.s.m. KORTOM.Ontdek alle publicaties in samenwerking met Kortom via www.politeia.be/kortom.

Lees meer

Standaard
Boek (met abonnement) € 25,00
Boek + e-book (met abonnement) € 35,00
E-book (met abonnement) € 19,00

Details

Twitter | Met abonnement
Auteur(s): Nadja Desmet en Tonté Chow
ISBN: 978-2-509-02723-8
Formaat: 20,5 x 20,5 cm
Aantal pagina’s: 84

Over de auteur(s)

Nadja Desmet begeleidt als zelfstandig sociale mediastrateeg dienstverlenende lokale en openbare besturen, non-profit en social-profit organisaties bij het uittekenen van hun sociale mediastrategie. De weg naar een converserende organisatie is een groeipad dat voor 80% uit proces en voor 20% uit know-how en tools bestaat. Zij helpt je graag in elke fase met een gepast aanbod: strategie, training (online en maatwerk), coaching, monitoring en veel inspiratie.

Tonté Chow werkt voor de Dienst Communicatie van de Stad Gent. Als social media manager stelde ze de nota 'Sociale media: visie en aanpak' op. Deze nota beschrijft hoe de Stad Gent met sociale media wil omgaan en bevat richtlijnen voor een beter en overkoepelend gebruik ervan. Daarnaast begeleidt ze stadsdiensten in hun online campagnes.

De reeks Communicatie komt tot stand in samenwerking met Kortom vzw, de vereniging voor overheidscommunicatie. Ontdek alle publicaties van Kortom via www.politeia.be/kortom.  

 

Meer in deze rubriek

Het nieuwe campagne voeren Nadja Desmet en Reinout Van Zandycke
Facebook Nadja Desmet en Tonté Chow
Facebook | met abonnement Nadja Desmet en Tonté Chow
2020 - Het visuele netwerk Christoph Ruys
Twitter Nadja Desmet en Tonté Chow
Interne communicatie tot de 4de macht BVIC

Alle boeken in deze rubriek