Webinar: Hoe ga je als lokaal bestuur om met de pers?

Inschrijving voor Webinar: Hoe ga je als lokaal bestuur om met de pers? (Inclusief publicatie)
154,00 € 127.27 EUR
(Inclusief BTW) Q
Samenvatting

Nieuwscriteria & manieren om je verhalen nieuwswaardig te maken

Wat is nieuws en met welke nieuwscriteria gaan journalisten aan de slag? Welke basisprincipes kan je gebruiken om de verhalen van je organisatie nieuwswaardig te maken?

Medialandschap

Hoe zit het medialandschap in elkaar? Wie zijn de grote spelers, mediagroepen en hoe werken redacties samen? Welke media bereiken welke doelgroepen?

Communicatiewapens

Welke communicatiemogelijkheden heb je om journalisten warm te maken voor jouw verhaal? Hoe bouw je slimme communicatietreintjes op zodat je de kracht van een mediagroep maximaal gebruikt?


Deze opleiding is bestemd voor:

Lokale besturen


Over de spreker:

Sara Vercauteren (°1978) heeft meer dan 25 jaar ervaring als communicatie-experte. Ze werkte 20 jaar als woordvoerder en communicatiemanager. Eerst op politieke kabinetten als woordvoerder van ministers. Daarna 10 jaar als woordvoerder en communicatiedirecteur van DPG Media. Sinds 2021 is ze managing director van Bepublic Group, een PR- en strategisch communicatiebureau.

Daarnaast is ze docent bij Thomas More en is ze auteur van het boek ‘Geen Commentaar. 101 Tips voor Woordvoerders en Persverantwoordelijken.’ In 2018 werd ze woordvoerder van het Jaar.


Datum & Tijd
woensdag 18 september 2024
10:00 12:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Microsoft Teams

--Microsoft Teams--
--Microsoft Teams--
routebeschrijving​
Organisator

POLITEIA NV/SA

+32 2 289 26 10
info@politeia.be

DELEN
Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.