lees dit bericht in uw browser
FACEBOOK LIVE woensdag 25 maart – 12-13 uur (met Bart Derison)

 

Veel communicatieprofessionals worstelen met projecten die iedereen belangrijk vindt, maar waar niemand last van wil ondervinden. Hoe communiceert u met de steeds lastigere burger?

 

En ondertussen moet u ook nog eens samenwerken met aannemers, worden politieke bestuurders onrustig en heeft iedereen in uw organisatie een idee over communicatie. Hoe gaat u daar als communicatieprofessional op een positieve manier mee om?

 

Bart Derison geeft tijdens deze Facebook livesessie handige communicatietips die voor iedereen toepasbaar zijn. Tijdens de sessie kunt u ook rechtstreeks vragen stellen. Annebeth Boudry van Kortom zal de sessie in goede banen leiden.

 

De sessie is vrij en live te volgen op de Facebookpagina van Politeia. Maar wanneer u op voorhand inschrijft, bent u zeker dat we al uw vragen beantwoorden én ontvangt u achteraf ook de video opname van de sessie.

 

 

 

Over de expert

Bart Derison is managing partner van Connect, het strategische communicatiebureau dat in België en Nederland gespecialiseerd is in projecten die zich dicht bij de burger afspelen. Hij geeft zijn kijk op 20 jaar ervaring met maatschappelijk belangrijke projecten en de rol die communicatie daarin heeft.

 

LAAT ONS ZEGEN DAT HET DE SHIT WORDT (BOEK)

 

 

 

Logo's Politeia & Kortom VZW

 

 

Politeia op Twitter   Politeia op Facebook   Politeia op LinkedIn


Uitgeverij Politeia // Keizerslaan 34 // 1000 Brussel
Fax: 02 289 26 19 // Tel: 02 289 26 10
www.politeia.be // e-mail: info@politeia.be
uitschrijven voor deze nieuwsbrief