Menu

Communicatietraining voor projectmedewerkers in infrastructuurprojecten

Bart Derison, auteur en Managing Partner van Connect, geeft de komende weken in-house opleidingen. Hij deelt er handige communicatietips, strategie├źn en herkenbare verhalen uit de projectpraktijk.

24-09-2020 - door Bart Derison

Veel aannemers, architecten, stadsplanners en andere experts worstelen met de communicatie rond belangrijke projecten. In het dichtbevolkte Vlaanderen en Nederland wilt immers geen enkele burger een windmolen of nieuwe spoorlijn in zijn achtertuin.

Hoe communiceer je als technisch expert met de steeds lastigere burger? Hoe ga je daar als professional op een positieve manier mee om? Aan de hand van Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt geeft Bart Derison een communicatieopleiding specifiek voor wie in zijn project dagelijks draagvlak moeten zoeken bij bewoners, handelaars en bestuurders.

Bart Derison is nog altijd beschikbaar voor in-house opleidingen. Hij deelt er handige communicatietips, strategieën en herkenbare verhalen uit de projectpraktijk. Bij een in-house opleiding hoeven uw medewerkers zich niet te verplaatsen en komen ze ook niet in contact met derden. 

De in-house opleiding is gratis - mits u 10 exemplaren van Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt bestelt. Vanaf 20 exemplaren krijgt u nog eens 15% korting op de totaalprijs. De opleiding kan ook digitaal plaatsvinden.

Interesse? Contacteer dan Bart's medewerker Iris Knevels via 0476 41 39 93 of iris.knevels@connect.be. Zij prikt met jouw organisatie een tijdstip!

Ook interessant

Communicatie & informatie

Informatieveiligheid en cybersecurity duiden via film

Marc Vael

Bestel

Communicatie & informatie

Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt.

Bart Derison

Bestel

Bestuur & organisatie, Communicatie & informatie

Technologie, ethiek en beleid

Bestel

Communicatie & informatie

Goedzoeker of goudzoeker

Nicole Vranken

Bestel

Communicatie & informatie

Webcare

Lie Lauwers

Bestel

Communicatie & informatie

Heb jij je (beleids)informatie en technologie onder controle?

Eddy Van der Stock
Roel Verhaert
Hans Mulder

Bestel