Menu

’t Klikt tussen Sproud en Huis Sint-Jozef

Dit academiejaar heeft Maite Mallentjer in Huis Sint-Jozef als community builder een gemeenschap van bewoners, familie, medewerkers, vrijwilligers en buren ondersteund om een diverse, open community te creëren waar iedereen van betekenis kan zijn. Een primeur in de woonzorgcentra.

29-06-2022 -

In deze community is iedereen welkom en kan iedereen iets betekenen. Er wordt gewerkt volgens de ABCD-methode, die zijn waarde al heeft bewezen in buurtopbouwwerk. Het was een boeiend proces, dat ze graag met de sector willen delen ter inspiratie. Want dit is een sleutel is naar toekombestendige ouderenzorg.

Om ook andere huizen te inspireren hielden ze een dagboek bij. Op 27 oktober delen ze hun ervaring met u op een onvergetelijke studiedag. Schrijf je in en ontdek hoe een jaar lang bewoners, medewerkers, familie, vrijwilligers, sympathisanten en buren van Huis Sint-Jozef in Berchem aan een warme gemeenschap bouwden: “t klikt”. Na afloop van de studiedag ontvangt u indien gewenst ook de bijhorende publicatie!

Interesse? Schrijf je nu in op de studiedag door te mailen naar maite.mallentjer@sproud.be!

Ook interessant

Zorg & welzijn

Vergeten dat je vergeet

Bart Schepers
Dr. Dirk Liessens

Bestel

Zorg & welzijn

Groen, je mentale boost

Herman Vereycken
Tamara van Reijen

Bestel

Zorg & welzijn

't Klikt

Maite Mallentjer

Bestel

Zorg & welzijn

Het Rijk der Spelen

Ann Steverlynck
Simon Wemel

Bestel

Zorg & welzijn

Bewegen tijdens en na kanker

Marie Crabbé
Vicky Van Stappen
Ine De Clerck
Dimitri Vrancken

Bestel

Zorg & welzijn

Voed je brein

Yves Meersman

Bestel