Menu
03 Oct

Webinar: Geen commentaar! Woordvoerder: een 'gevoelige' job

Spreker Sara Vercauteren

Prijs:
139,-
Schrijf u in

Incl. btw

  • 03-10-2023

Samenvatting

Voorbereiding is alles. Dat is alvast één van de tips die Sara Vercauteren zal bespreken tijdens dit webinar. Sara neemt je mee achter de schermen van een gevoelige communicatie die zij moest voeren toen ze woordvoerder was bij DPG Media en die voor haar alles omvat wat een woordvoerdersjob echt inhoudt. Want woordvoerder zijn is zoveel meer dan ‘het woord voeren voor de camera’. Sara deelt kleine en grote geheimen uit haar woordvoerderscarrière van de afgelopen 20 jaar en geeft inspiratie en tips voor woordvoerders in de publieke sector. Vragen staat vrij tijdens dit webinar! ‘Geen commentaar’ zal niet snel het antwoord zijn.

Deelnemers mogen op voorhand al vragen/een case doorsturen.

Schrijf je met vijf personen in (van eenzelfde organisatie), factureren we slechts vier deelnemers. Mail in dit geval naar events@politeia.be.

Deze opleiding is bestemd voor:

publieke sector

Programma

09u50

–– Onthaal –—

10u00

Uiteenzetting

12u00

–– Slot –—

Over de spreker(s)

Sara Vercauteren

Sara Vercauteren heeft meer dan 20 jaar ervaring als communicatie-experte en woordvoerder, eerst in de politiek als woordvoerder van een aantal ministers. Daarna ruilde ze de Wetstraat in voor de Medialaan en was ze tien jaar lang directeur communicatie en woordvoerder bij DPG Media. Daar was ze ook voorzitter van het crisiscommunicatieteam.

Sinds 2021 is ze, samen met Anja Peleman, managing director van pr- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group. Daarnaast doceert ze woordvoering aan de Thomas More Hogeschool Mechelen en geeft ze mediatrainingen aan organisaties en iedereen die (crisis)communicatieadvies kan gebruiken.

In 2018 bracht ze het boek Geen Commentaar. 101 tips voor woordvoerders en persverantwoordelijken. uit. In datzelfde jaar werd ze verkozen tot Woordvoerder van het Jaar. Ze host ook de podcast Geen Commentaar waarbij ze interessante woordvoerders interviewt over de knepen van het vak. + afbeelding logo podcast

Meer info

Ook interessant

Communicatie & informatie

Fondsen werven is geen kinderspel

Jos Huypens

Bestel

Communicatie & informatie

Met elkaar spreken is (geen) kinderspel

Jos Huypens

Bestel

Communicatie & informatie

Inleiding in de sector van bibliotheken en documentatiecentra (deel 1)

Bestel

Communicatie & informatie

Digitaal informatie beheren en archiveren: digitaal werken

Bestel

Communicatie & informatie

Hopende U hiermede voldoende geïnformeerd te hebben

Katrien Janssens
Farida Barki

Bestel

Communicatie & informatie

Informatie beheren en archiveren: regelgeving, GDPR en organisatie

Bestel