Menu

Reeks Privacy & Persoonsgegevens - met abo

door Frankie Schram

Prijs
€ 234.00
Print en online abonnement met facturatie na iedere bijwerking.
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

De privacymaterie is werkelijk in volle evolutie en daarom zet Uitgeverij Politeia 2 x een nieuwe stap vooruit met de uitbouw én de vernieuwing van de Reeks Privacy & Persoonsgegevens. Schrijf u nu in en ontvang telkens bij verschijning het jaarlijks bijgewerkte handboek, de codex, 2 thematische cahiers en vier nummers van het Tijdschrift. De reeks wordt voortdurend aangevuld en bijgewerkt, zodat u werkelijk met dit totaalpakket alle nodige informatie ter beschikking hebt. Waar, wanneer en in welke formule u het wil (print, digitaal of allebei). Wie zich abonneert, krijgt per jaar volgende publicaties (en betaalt telkens ongeveer 20% minder dan bij een losse aankoop): - een handboek - een codex - 2 thematische cahiers - 4 nummers van het Tijdschrift TPP De totaalprijs van dit abonnement is: - Papier: 235 euro - Digitaal: 188 euro - Papier + Digitaal: 294 euro Deze publicaties worden gefactureerd zodra zij beschikbaar zijn. 

Schrijf u in voor de maandelijkse gratis Nieuwsbrief Privacy van Politeia i.s.m. de Privacycommissie

 

Over de auteur(s)

FS

Frankie Schram

Frankie Schram is professor aan het KU Leuven Instituut voor de Overheid, faculteit Sociale Wetenschappen , professor bestuursrecht aan de Antwerp Management School (AMS) en gastprofessor aan de faculteit rechten van de Universiteit Antwerpen. Hij is verder lid en secretaris van de Commissie voor de toegang tot en het hergebruik van bestuursdocumenten, lid en secretaris van de Federale Beroepscommissie voor de toegang tot milieu-informatie, beide met zetel in de FOD Binnenlandse Zaken, en plaatsvervangend lid van de Vlaamse Toezichtcommissie van het bestuurlijke elektronische gegevensverkeer.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Frankie Schram
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Recht

Privacy & Persoonsgegevens: GDPR in vraag & antwoord

Tom De Schepper
Miet Remans
Ward Van Hal

Bestel uw printeditie

Recht

Privacy & Persoonsgegevens: functionaris voor de gegevensbescherming - Ed. 2

Frankie Schram

Bestel uw printeditie

Recht

Codex Privacy & persoonsgegevens

Frankie Schram

Bestel uw printeditie

Recht

Codex algemene verordening gegevensbescherming

Dirk De Bot

Bestel uw printeditie

Recht

Big Data Rapport

Frank De Smet

Bestel uw printeditie