Menu

Privacy & Persoonsgegevens: functionaris voor de gegevensbescherming

door Frankie Schram

Prijs
€ 38.00
E-book met 5 persoonlijke downloads.
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

De nieuwe Europese verordening voor de verwerking van persoonsgegevens (GDPR) voegt een nieuwe functie toe: de functionaris voor de gegevensbescherming (DPO). Wat houdt deze verantwoordelijkheid in en wie moet dat doen? Of wordt dit een extra taak voor de veiligheidsconsulent? Krijgt deze DPO een eigen statuut? Welke zijn zijn of haar taken en bevoegdheden? Allemaal vragen waarop dit cahier een antwoord biedt. Schrijf u in voor de maandelijkse gratis Nieuwsbrief Privacy van Politeia i.s.m. de Privacycommissie.

Over de auteur(s)

FS

Frankie Schram

Frankie Schram is professor aan het KU Leuven Instituut voor de Overheid, faculteit Sociale Wetenschappen , professor bestuursrecht aan de Antwerp Management School (AMS) en gastprofessor aan de faculteit rechten van de Universiteit Antwerpen. Hij is verder lid en secretaris van de Commissie voor de toegang tot en het hergebruik van bestuursdocumenten, lid en secretaris van de Federale Beroepscommissie voor de toegang tot milieu-informatie, beide met zetel in de FOD Binnenlandse Zaken, en plaatsvervangend lid van de Vlaamse Toezichtcommissie van het bestuurlijke elektronische gegevensverkeer.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Frankie Schram
ISBN (print): 9782509031129
Verschijningsdatum: 01-12-2017
Formaat: 160 x 240mm
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Recht

Codex algemene verordening gegevensbescherming

Dirk De Bot

Bestel

Recht

Big Data Rapport

Frank De Smet

Bestel

Recht

Tijdschrift Privacy & Persoonsgegevens

Frankie Schram

Bestel

Recht

Reeks Privacy & Persoonsgegevens - met abo

Frankie Schram

Bestel

Privacy & persoonsgegevens

26 Feb

Privacy Congres: lessen na één jaar GDPR

Locatie: Inkom Bezoekerscentrum Vlaams Parlement, Ijzerenkruisstraat 99, 1000 Brussel

Prijs: € 125

Schrijf u in