Menu

Privacy & Persoonsgegevens: handboek - Ed. 2

door Frankie Schram

Prijs
€ 68.99
E-book met 5 persoonlijke downloads.
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Het Algemeen Handboek Privacy & Persoonsgegevens bevat de basisbeginselen van de juridische situatie. De versie 2017 neemt je mee op een verkenning van het begrip privacy, kijkt naar de mensen- en grondrechtelijke bescherming ervan, verduidelijkt in welke mate die bescherming ook doorgetrokken kan worden voor persoonsgegevens en houdt ten slotte een verkenning in van de wet van 8 december 1992 die het basisregime bevat voor de verwerking van persoonsgegevens in België. 

Schrijf u in voor de maandelijkse gratis Nieuwsbrief Privacy van Politeia i.s.m. de Privacycommissie

Over de auteur(s)

FS

Frankie Schram

Frankie Schram is professor aan het KU Leuven Instituut voor de Overheid, faculteit Sociale Wetenschappen , professor bestuursrecht aan de Antwerp Management School (AMS) en gastprofessor aan de faculteit rechten van de Universiteit Antwerpen. Hij is verder lid en secretaris van de Commissie voor de toegang tot en het hergebruik van bestuursdocumenten, lid en secretaris van de Federale Beroepscommissie voor de toegang tot milieu-informatie, beide met zetel in de FOD Binnenlandse Zaken, en plaatsvervangend lid van de Vlaamse Toezichtcommissie van het bestuurlijke elektronische gegevensverkeer.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Frankie Schram
ISBN (print): 978-2-509-02975-1
Formaat: 160 x 240mm
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Recht

Privacy & Persoonsgegevens: functionaris voor de gegevensbescherming - Ed. 2

Frankie Schram

Bestel

Recht

Codex Privacy & persoonsgegevens

Frankie Schram

Bestel

Recht

Zwijgen en spreken binnen een overheidscontext

Frankie Schram

Bestel

Recht

E-government in het federale Belgiƫ

Dirk De Bot

Bestel

Hoger onderwijs, Kleuteronderwijs, Lager onderwijs, Secundair onderwijs, Publiekrecht

08 May

Seminarie: Tucht in het onderwijs

Locatie: Uitgeverij Politeia, Keizerslaan 34, 1000 Brussel

Prijs: € 99

Schrijf u in