Menu

Het recept van mijn leven

24 unieke verhalen en gerechten vol herinneringen

door Zorgbedrijf Antwerpen

Prijs
€ 21.95
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Het recept van mijn leven is veel meer dan een kookboek. In dit boek vertellen 24 bekende en minder bekende mensen bijzondere verhalen over hun smakelijkste herinneringen. Je leest niet alleen hun persoonlijke, warme en soms ontroerende herinneringen, maar je krijgt ook telkens het recept, waarmee je zelf aan de slag kan.

Iedereen herkent wel iets in die kleine (of grote) gebeurtenissen van het leven en de gerechten zullen ongetwijfeld bij velen herinneringen oproepen. Noem het een kookboek waar de verhalen achter de recepten voor extra smaak zorgen. Of omgekeerd: lees de levensverhalen die rond een recept zijn opgebouwd. Het is in ieder geval een uniek boek, opgebouwd zoals een levensverhaal, met thema’s als kinder- en jeugdjaren, karakter, vriendschap, liefde, (groot)ouderschap en grijs- en wijsheid.  

Dit soort levensverhalen leren het zorgpersoneel om de persoon te zien en beter te kunnen begrijpen. Er gaat dan ook veel aandacht naar narratieve zorg. Het geeft een inzicht in het leven dat iemand heeft geleid. Zo leer je beter in te spelen op voorkeuren, gewoontes en beleving. Ook wanneer die persoon zelf dat niet meer kan aangeven.

Over de auteur(s)

ZA

Zorgbedrijf Antwerpen

Zorgbedrijf Antwerpen telt 44 dienstencentra, een gamma aan thuisdiensten (zoals poetshulp, huishoudhulp-gezinszorg, persoonlijk alarmsysteem…), 3.350 serviceflats, 17 woonzorgcentra in de stad Antwerpen, (web)winkel www.deschakel.be met producten voor en getest door senioren en 7 centra voor jeugdzorg. Zowel voor senioren als voor gezinnen biedt Zorgbedrijf Antwerpen ondersteuning. 

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Zorgbedrijf Antwerpen
ISBN (print): 9789082605815
Verschijningsdatum: 2019-03-25
Formaat: 205 x 255mm
Aantal pagina’s: 168
Type Vastbladig boek

Ook interessant

Zorg & welzijn

Kom op voor jezelf- Patiënten kunnen artsen beter leren communiceren (pakket van 20)

Bestel

Zorg & welzijn

Richtlijnen voor de zorgpraktijk

Vlaamse Verpleegunie

Bestel

Zorg & welzijn

Werken met patiënten

Willeke Dijkhoffz

Bestel

Zorg & welzijn

Mantelkracht

Jeroen Knaeps
Liesbet Lommelen

Bestel

Zorg & welzijn

Het kleine helpen

Leen Heylen
Liesbet Lommelen

Bestel