Menu

Toolkit Doeltreffend leidinggeven

door Vonk

Prijs
49,-
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Medewerkers aansturen op een doeltreffende en tegelijk motiverende manier: het lijkt evident maar is niet altijd eenvoudig in de praktijk te brengen. Want of een stijl van leidinggeven efficiënt is, hangt af van het competentieniveau van de medewerker. Met de ‘Toolkit Doeltreffend leidinggeven’ krijgt u meer zicht op dat competentieniveau en op de meest eff ectieve leidinggevende stijl.

Het bepalen van het competentieniveau van de medewerker gebeurt op basis van de aspecten bekwaamheid en motivatie; met behulp van voorgedrukte formulieren worden een of meerdere stijlen van leidinggeven aangegeven die aansluiten bij het competentieniveau en kunnen concrete doelstellingen uitgezet worden.

Achtergrond over de vier stijlen van leidinggeven (instrueren, overtuigen, overleggen en delegeren) krijgt u in de handleiding. Praktische tips en concrete voorbeelden van gespreksstijlen vindt u op een aantal overzichtelijke kaarten en schema’s. Geplastifi ceerde waaiers geven per leidinggevende stijl een overzicht een overzicht van vaardigheden die meteen in de praktijk bruikbaar zijn.

Over de auteur(s)

V

Vonk

Vonk (vroeger BViC, Belgische Vereniging voor Interne Communicatie) is de grootste vakvereniging voor interne communicatie in België met ongeveer 500 leden, voornamelijk (interne) communicatieprofessionals van zowel multinationals als KMO’s, van zowel privé- als overheidsbedrijven. Vonk staat voor een versterkte professionalisering en bredere erkenning van interne communicatie als een essentiële managementstool in bedrijven, overheden en non-profitorganisaties.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Vonk
ISBN (print): 9782509011152
Verschijningsdatum: 2009-12-12
Type Vastbladig boek

Ook interessant

Personeel

Jij bent het management, het middenkader als stuwende kracht

Roeland Gielen
Roel Verhaert

Bestel

Personeel

Bemiddeling voor leidinggevenden

Silvia Prins

Bestel

Personeel

Zevenmijlslaarzen voor de overheidsmanager

Roel Verhaert

Bestel

Personeel

Coachend leiderschap | 5de editie

Theo Wijnen

Bestel

Personeel

Managen van verandering

Luc De Schryver
Annemie Simkens
Theo Wijnen

Bestel