Juridische aspecten

https://www.politeia.be/web/image/product.template/15900/image_1920?unique=9b69131

33,02 € 33.02 EUR 33,02 €

0,00 €

Not Available For Sale

  • Formules

Deze combinatie bestaat niet.

E-book met 5 persoonlijke downloads. Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Informatie is vandaag grotendeels gedigitaliseerd en dat zorgt voor juridische kopbrekers. Data kunnen op een fractie van tijd massaal gekopieerd en wereldwijd verspreid worden. Dat kan nuttig zijn, maar evengoed gevaarlijk.

In deze publicatie focussen we ons op de juridische regels die de wetgever ons oplegt over het gebruik van informatie en informatiesystemen. Toch is het even belangrijk dat u in uw organisatie ook andere afspraken vastlegt. Dat doet u dan in een policy, afsprakenkader of deontologische code. Die voorzien in een kader voor de behandeling van morele kwesties met betrekking tot privacy en uitdagingen die voortvloeien uit de rechten op deze informatie op het vlak van creatie, verzamelen, vastleggen, distributie, verwerking, enzovoort.

Hier werk van maken zorgt voor een beperking van aansprakelijkheid en risico’s. Bij het interpreteren van wat mag en niet mag, is het steeds balanceren op een slappe koord. Er is immers veel grijs en weinig zwart-wit. Gelukkig zal u in dit werk de nodige duiding krijgen, zodat u niet langer in het duister moet tasten.



Over de Auteur(s)


Product Specificaties

ISBN :
N/A
Verschijningsdatum:

27-06-2016