Menu

Happonomy - Roadmap naar Utopia

door Bruno Delepierre

Prijs
15,-
E-book met 5 persoonlijke downloads.
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw.

Samenvatting

De vraag die als rode draad doorheen dit boek is geweven, is hoe geld en werk uw geluk al of niet vooruithelpen. Noem het gelukseconomie, postkapitalisme of happonomy zoals u wil. Samen werpen we in dit boek een blik op de toekomst.

  • Waarom werkt u?
  • Zijn rijke mensen écht minder sociaal?
  • Wat doet een hypotheeklening met uw gezondheid?
  • Krijgt u binnenkort effectief een robot als collega?

Het zijn maar enkele vragen waar u in 'Roadmap naar Utopia' een antwoord op krijgt. Bruno Delepierre brengt naast een messcherpe economische analyse een brede waaier aan prikkelende oplossingen voor de problemen die we vandaag kennen.

Elk beleidsniveau (lokaal, regionaal, (inter)nationaal) kan hiermee aan de slag. Op een heldere en wetenschappelijk onderbouwde manier toont hij u hoe we het onmogelijke kunnen realiseren: wakker worden in een maatschappij waar bedrijven en ons economisch systeem ten dienste staan van onze levenskwaliteit en geluk.

In een Happonomy gaat 't niet over de 1 en de 99%, wel over de 100%!

Over de auteur(s)

BD

Bruno Delepierre

Bruno Delepierre is een sociaal bewogen ondernemer met één missie: onze levenskwaliteit maximaal de hoogte in stuwen.  Op zijn 23ste zat hij op de Belgische stoel in de Verenigde Naties in New York. 3 jaar later lanceerde hij zijn eerste start-up in digitale media en coacht hij ondertussen aspirant-ondernemers.  Delepierre is de organisator van de TEDx conferenties in Leuven en talentenscout voor het befaamde Massachusetts Institute of Technology. Hij heeft een master in rechten, management en international business economics.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Bruno Delepierre
ISBN (print): 9789057185588
ISBN (digitaal): 9789057185816
Verschijningsdatum: 2016-10-01
Type Digitaal Vastbladig boek