Cyberveiligheid op lokaal bestuursniveau: aan de slag!

https://www.politeia.be/web/image/product.template/11650/image_1920?unique=5b30f9d

25,47 € 25.47 EUR 25,47 €

25,47 €

Not Available For Sale

    Deze combinatie bestaat niet.

    Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

    Samenvatting

    Cyberbeveiliging is een van de belangrijkste beleidsonderwerpen bij V-ICT-OR. Zij krijgen te maken met nieuwe dreigingen die het gevolg zijn van technologische, digitale en beleidsmatige ontwikkelingen. Cybersecurity heeft dan ook veel raakvlakken met de diverse beleidsthema’s van V-ICT-OR binnen het domein ‘Informatie en technologie’. 

    Het is ook meer dan louter een ‘ICT-kwestie’. Het groeiend risico van cyberdisruptie voor een beleid vraagt veel meer dan een ‘goed ICT-management’. Het gaat ook over de verantwoordelijkheid van het beleid en het bewustzijn van alle betrokkenen in hun respectievelijke rollen om de data en de bijhorende systemen veilig te houden. 

    IT-verantwoordelijken uit de publieke sector moeten de aard en schaal begrijpen van de risico's om geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen zowel binnen nieuwe als binnen traditionele IT-domeinen. V-ICT-OR wil hen optimaal ondersteunen door middel van denieuwe Quick Responsive Community, een informatieveiligheidstool en deze publicatie. Meer info op v-ict-or.be.



    Product Specificaties

    ISBN :
    N/A
    Verschijningsdatum:

    08-12-2021

    Tags :

    Ook interessant

    Draaiboek voor een 'Gemeentehuis zonder gemeente'

    27,36

    ICT op school

    0,00