Menu

Handboek Schuldbemiddeling

Laatste update: 4-10-2021 Digitale bijwerking

door Robin Van Trigt

Prijs
349,-
Online abonnement met jaarprijs (jan-dec). De juiste prijs wordt berekend op basis van de instapmaand.
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw.

Samenvatting

Dit is hét referentiewerk voor budget- en schuldhulpverlening in Vlaanderen. Een ruime redactieraad van vakspecialisten en -practici waakt over de kwaliteit van de content en levert geregeld nieuwe, relevantie bijdragen aan. We geven een overzichtelijke structuur, bestaande uit een algemene en een juridische handleiding.

Naast een verhelderende methodiek bieden we een uitgebreide juridische handleiding. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen: partijen en actoren, soorten schulden, schuldendelging, invordering van schulden, collectieve schuldenregeling, zelfstandigen en schulden, bescherming van de consument, kredietschulden, bankdiensten en verzekeringen, huurschulden, schulden uit nutsvoorzieningen, gezondheidsschulden, schulden ten aanzien van de overheid en grensoverschrijdende aspecten. De algemene, met methodische invalshoeken, en juridische handleiding worden gestoffeerd met belangrijke rechtspraak, voorbeelden en praktijktips.

Het handboek ondergaat momenteel een metamorfose: alle inhouden uit het losbladige handboek zullen – stap per stap, titel per titel – worden geactualiseerd en omgeschakeld naar een reeks vastbladige handboeken. Er verscheen al een eerste titel: Huurschulden.

Over de auteur(s)

RVT

Robin Van Trigt

Stafmedewerker-jurist bij SAM vzw

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Robin Van Trigt
ISBN (print): 9057180545
Verschijningsdatum: 2021-02-11
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant