Menu

E-books

U kan het e-book downloaden op uw toestel of e-reader. In dit geval voegt u het e-book eenmaal toe aan uw toestel of e-reader.

U leest op een desktop?

  • U vindt het bestand terug in de map ‘Downloads’. U kan het bestand vervolgens toevoegen aan uw digitale bibliotheek.
  • We raden volgende toepassingen aan om uw e-book te lezen:

U leest op een tablet of smartphone?

  • Het e-book wordt automatisch toegevoegd aan uw bibliotheek.
  • We garanderen een goede weergave van de inhoud op iBooks (Apple) en Google Play Books (Android).

U kan het e-book op 5 verschillende toestellen downloaden. Na 3 maanden of 5 downloads wordt de link automatisch gedeactiveerd.

Een ‘.EPUB’-bestand is het standaard formaat voor e-books. Al onze e-books zijn enkel beschikbaar als EPUB, omdat dit het grootste leescomfort biedt.
Kopieerbeveiliging zorgt ervoor dat alleen de eigenaar van een e-book het e-book kan openen. Wij gebruiken hiervoor een digitaal watermerk. Deze techniek legt in het e-book vast wie de eigenaar is, zowel met zichtbare als onzichtbare kenmerken.

Een digitaal watermerk hindert u als gebruiker niet om het e-book te lezen en laat u zelfs toe om een beperkt aantal kopieën voor eigen gebruik van het e-book te maken. Wordt het e-book illegaal verspreidt, dan kunnen wij aan de hand van het watermerk de oorspronkelijke eigenaar vinden.
Een EPUB met digitaal watermerk legt in het e-book vast wie de eigenaar is, zowel met zichtbare als onzichtbare kenmerken. Dit hindert u als gebruiker niet om het e-book te lezen en laat u zelfs toe om een beperkt aantal kopieën voor eigen gebruik van het e-book te maken. Wordt het e-book illegaal verspreid, dan kunnen wij aan de hand van het watermerk de oorspronkelijke eigenaar vinden.
Al onze e-books zijn beveiligd zodat u de inhoud ervan niet kan kopiëren of printen. Het auteursrecht geldt ook voor e-books. Daarom voorzien we een kopieerbeveiliging.
Nee. Al onze e-books zijn enkel beschikbaar als EPUB.
Een e-book is meteen beschikbaar. U krijgt een e-mail toegestuurd met uw persoonlijke downloadlink in en het e-book wordt toegevoegd aan uw account.
U kan de bestelling van een e-book binnen 24u na aankoop annuleren en indien u het e-book niet gedownload hebt.