Seminarie: Feedback geven aan leerlingen op school

Inschrijving voor Seminarie: Feedback geven aan leerlingen op school
159,01 € 131.41 EUR
(Inclusief BTW) Q

Samenvatting

Goed gewerkt, aangename leerling of kan beter: het zijn maar een paar van de commentaren van leerkrachten die we vaak tegenkomen. Leraren geven op regelmatige momenten feedback over waar leerlingen staan in hun leerproces -maar vaak zien we dat die feedback niet landt waar ze zou moeten. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat feedback door de juiste persoon én op de goede manier geïnterpreteerd wordt? Deze opleiding vertrekt vanuit de Golden Circle van Simon Sinek. We zoomen in op feed up, feedback en feed forward, op twee modellen van feedback geven én belichten de verschillende niveaus van feedback. Met enkele tips and tricks herschrijven we commentaren volgens de zeven sleutels van Wiggins, om meer impact te krijgen. Deze opleiding is bedoeld voor leerkrachten die de kwaliteit van hun feedback concreet willen verhogen.

Deze opleiding is bestemd voor:

Onderwijs


Over de spreker(s)

Marijn Vandevelde

Marijn Vandevelde is projectmanager bij de afdeling Netbrede Ondersteuning en Organisatie. Ze werkt samen met het Team Huisvestingsstrategie en het Team Projectmanagement Bouw dat op strategisch en tactisch niveau scholengroepen ondersteunt in de optimalisatie van hun infrastructuur, waar ze voornamelijk het pedagogisch luik opneemt bij nieuwbouw of grondige renovatie en bij campusontwikkeling.

Daarnaast begeleidt ze ook projecten met projectmanagers die een nieuwbouw voorbereiden in de vorm van een projectdefinitie voor architectenbureaus. In dialoog met de school en de scholengroep vertaalt ze met een multidisciplinair team de noden en wensen op infrastructureel en pedagogisch vlak in een nieuwbouw of grondige renovatie.

Datum & Tijd
donderdag 2 mei 2024
09:30 12:30 (Europe/Brussels)
Locatie

POLITEIA NV/SA

Keizerslaan 34
1000 Brussel
België
+32 2 289 26 10
info@politeia.be
routebeschrijving​
Organisator

POLITEIA NV/SA

+32 2 289 26 12
events@politeia.be

DELEN
Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.