Menu

Veerkrachtig voor de klas

Oplossingsgericht werken met je sterktes

door Annick Jehaes

Prijs
40,-
E-book met 5 persoonlijke downloads.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Leerkrachten die een goed beeld hebben over zichzelf en hun functioneren, staan veerkrachtiger voor de klas. Ze zijn minder snel uitgeblust, hebben meer zelfvertrouwen, energie en werkplezier.

Door te reflecteren over de verschillende lagen van hun persoonlijkheid kunnen leerkrachten hun loopbaan waarderend in kaart brengen en achterhalen wat zij wensen voor hun toekomst in het onderwijs.

In Veerkrachtig voor de klas overloopt Annick Jehaes de diverse facetten van het leerkrachtenbestaan en pakt op een oplossingsgerichte wijze belemmeringen aan. Leerkrachten worden uitgenodigd om met een persoonlijk stappenplan en concrete acties te werken aan meer veerkracht.

Over de auteur(s)

AJ

Annick Jehaes

Annick Jehaes is leerkracht en (loopbaan-)coach. Als Talentontwikkelleraar werkt ze aan zeer verscheiden opdrachten, al dan niet binnen de context van het onderwijs. Het project ‘Veerkrachtig voor de klas’ groeide uit van een individueel coachingtraject voor leerkrachten tot een workshop voor groepen in het onderwijs. Dit boek is voor de auteur de volgende stap in haar ontwikkeling als leerkracht-ondernemer.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Annick Jehaes
ISBN (print): 9782509031433
ISBN (digitaal): 9782509041005
Verschijningsdatum: 2018-01-22
Type Vastbladig boek