Menu

Personeelscodex van de lokale besturen

Laatste update: 31-01-2023

door Marijke De Lange, Katleen Janssens, Anne-Marie Vastesaeger

Prijs
408,-
Online abonnement met jaarprijs (jan-dec). De juiste prijs wordt berekend op basis van de instapmaand.
Deze prijs is incl. btw.

Samenvatting

Deze content bevat alle wet- en regelgeving die op het personeel van de lokale besturen van toepassing is. De wetteksten zijn bovendien gecoördineerd en gecodificeerd. Gezien het praktijkgerichte karakter van het werk, werd het ingedeeld op basis van thema’s zoals arbeidsorganisatie, vakbondsstatuut en geldelijke regelingen, en niet volgens de ‘klassieke’ opdeling statutair en contractant.

Over de auteur(s)

MDL

Marijke De Lange

Marijke De Lange is stafmedewerker personeelsbeleid lokale besturen bij de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG).

Meer info
KJ

Katleen Janssens

Katleen Janssens was stafmedewerker OCMW-personeel bij de Vereniging van Vlaamse Steden & Gemeenten (VVSG). Na haar VVSG-carrière ging ze aans de slag als senior consultant open opleidingen & publieke sector bij Acerta.

Meer info
AV

Anne-Marie Vastesaeger

Nadat ze afstudeerde als licenciaat (master) in de rechten aan de ULB, behaalde Anne-Marie Vastesaeger in 1981 ook het diploma van Master of Information Sciences aan de Universiteit van  Ann Arbor in Michigan. Ze begon haar carrière aan de Koninklijke Bibliotheek en bij SVP België. Daarna besloot ze zich toe te leggen op onderzoek naar indexatie en bewaring van wettelijke informatie voor de lokale besturen. Ze richtte de online juridische databank Inforum op, waar ze vandaag nog steeds zaakvoerder van is. Deze kmo is een samenwerkingsverband tussen de Verenigingen van Steden en Gemeenten en Belfius. In haar taak als zaakvoerder wordt ze dagelijks geconfronteerd met de uitdagingen van de informatiemaatschappij, meer bepaald wat betreft record management en de integratie van informatiebeheer in het beleid van de lokale besturen. Anne-Marie Vastesaeger werd door de Verenigingen van Steden en Gemeenten aangesteld als beheerder van het NDC-klasseersysteem.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Marijke De Lange, Katleen Janssens, Anne-Marie Vastesaeger
ISBN (print): 9782509000378
Verschijningsdatum: 2023-04-20
Type Digitaal Losbladig boek

Ook interessant