Menu

Burn-Out en Leiderschap

Vitamines voor zelfzorg en teamzorg

door Sonja Reckers

Prijs
59,-
E-book met 5 persoonlijke downloads.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Leidinggevenden hebben heel wat rollen op te nemen en verwachtingen in te lossen. Ze zijn de draaischijf van een goede teamwerking. Samen met medewerkers werken aan het grotere doel van de organisatie, samen richting geven, werk maken van zinvol werk, werkbaar werk, mensen goesting geven elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven.

Het vraagt veel van leidinggevenden. Veel energie, moed, kracht, vertrouwen. Sterk leiderschap. Om dit sterk leiderschap te kunnen opnemen en blijven opnemen is het bijzonder belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Dat je éérst voor jezelf zorgt om vandaaruit in je kracht te staan en vervolgens voor je team te zorgen.

Zo krijgen we veerkrachtige leidinggevenden, veerkrachtige teams, veerkrachtige organisaties. Met deze pocket willen we dan ook komen tot onderbouwde inzichten en hefbomen hoe je als leidinggevende aan je persoonlijke zelfzorg of veerkracht kan werken om vandaaruit tot veerkrachtige teamzorg te komen.

Over de auteur(s)

SR

Sonja Reckers

Sonja Reckers is master in de gezondheidswetenschappen met meer dan 20 jaar ervaring in human resources, welzijnsmanagement, leiderschap en conflictbemiddeling. Ze begeleidde inmiddels tal van organisaties, leidinggevenden, managers, teams. Werkvermogen, welzijn, veerkracht, wendbaarheid, besluitvorming, bemiddeling, autonoom motiveren, empowerment van leidinggevenden, teams en individuen zijn haar focus. In 2018 schreef ze voor Politeia het boek Burn-out en leiderschap: vitamines voor zelfzorg en teamzorg. Sinds 2019 is ze erkend bemiddelaar in arbeidsrelaties. Sinds 2020 is ze erkend facilitator Deep Democracy en associate partner bij FLY waar ze onder meer instaat voor de programmaleiding van de vernoemde thema’s en waarbij ze zelf organisaties, teams, leidinggevenden begeleidt, faciliteert, coacht, traint.  

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Sonja Reckers
ISBN (print): 9782509033505
ISBN (digitaal): 978-2-509-03367-3
Verschijningsdatum: 2018-11-27
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Personeel

Jij bent het management, het middenkader als stuwende kracht

Roeland Gielen
Roel Verhaert

Bestel

Personeel

Coördineren en samenwerken

Theo Wijnen

Bestel

Personeel

Zevenmijlslaarzen voor de overheidsmanager

Roel Verhaert

Bestel

Personeel

Coachend leiderschap | 5de editie

Theo Wijnen

Bestel