Menu

Meer bereiken? Dan doe je het beter anders!

door Elke Panis, Jos Vanoppen

Prijs
74,-
E-book met 5 persoonlijke downloads.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

De tijd die we ter beschikking hebben is beperkt. We kunnen daarin niet alles doen. Hoe zorgen we ervoor dat we enkel het belangrijkste doen? Zijn daar technieken en trucs voor of kan de éne dat gewoon wel en de andere niet?

Het leven met internet is een voortdurende bron van afleiding. Achter elke piep schuilt een mogelijke beloning. Al deze afleidingen zijn leuk, maar wat als ze heel onze aandacht opeisen? Wanneer gaan we dan ons belangrijkste werk doen en onze eigen verwachtingen invullen? En wat dan als uitstelgedrag ons overmant of onze wilskracht niet genoeg is? Kan wat extra motivatie ons dan uit de nood helpen? Of zijn er nog betere manieren?

En zo wordt de uiteindelijke vraag: wat doen succesvolle mensen anders dan niet succesvolle mensen? In deze publicatie bieden de auteurs een praktijktheoretische onderbouw voor wie efficiënt en effectief wil werken. En ze presenteren een heel uitgewerkte workflow om dat allemaal in praktijk te brengen.

Over de auteur(s)

EP

Elke Panis

Elke, pragmaticus in hart en nieren, is financieel directeur van het ZOL ziekenhuis in Genk. Naast deze taak neemt ze diverse functies op in raden en commissies. Haar vakinhoudelijke expertise is de ziekenhuisfinanciering. Haar efficiëntie en effectiviteit zijn spreekwoordelijk in ZOL.  Een immer clean desk als symbool, een toonbeeld van miraculeus vinden van documenten of lang vergeten verslagen en een vingervlugge Outlookexperte. Zij typt in een overleg sneller de afgesproken to do’s dan velen ze kunnen formuleren.

Meer info
JV

Jos Vanoppen

Jos, theoreticus puur sang, werkte als manager in hetzelfde ziekenhuis. Als een echte pain in the ass doorkruiste hij het ziekenhuis met zijn adviezen en initiatieven over alles wat met efficiënt werken te maken heeft. Het interne vergadercircuit en overvolle inboxen vreesden zijn komst. Jos is nu op pensioen. Hij is een gepassioneerd lezer. Hij mengt de nodige filosofische invalshoeken met zijn immense kennis van alle mogelijke boeken, blogs en nieuwsbrieven over efficiënt en effectief werken. Zijn bijna veertigjarige carrière bezorgde hem een milde wijsheid.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Elke Panis, Jos Vanoppen
ISBN (print): 9782509037312
ISBN (digitaal): 9782509037763
Verschijningsdatum: 2020-07-13
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Personeel

Motivatiebeleid

Bestel

Personeel

Personeel & Organisatie | Print + digitaal met abonnement

Bestel

Personeel

Feedback geven en ontvangen

Ann Moreels

Bestel

Personeel

De pensioenthematiek in lokale besturen (4de editie)

Marijke De Lange

Bestel

Personeel

Het jungle-effect van de crisis

Nele Verrezen

Bestel

Personeel

Lean in gezondheids- en welzijnsvoorzieningen

Hans Crampe

Bestel