Menu

Blended learning

De toekomst is digitaal

door Tobe Baeyens

Prijs
45,-
E-book met 5 persoonlijke downloads.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Er zijn oneindig veel vragen waarop we het antwoord niet weten. Maar één ding weten we wel: de toekomst is digitaal. Computers en smartphones maken nieuwe innovatieve werkvormen mogelijk, waardoor technologie tegenwoordig ook op een succesvolle manier in het onderwijs kan ingezet worden.

In dit boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe je aan de slag kan gaan met blended learning door online doelstellingen, opdrachten en activiteiten op elkaar af te stemmen. Er wordt besproken hoe digitaal leren de motivatie van de studenten kan verhogen en hoe de rol van de docent daarbij verschuift van onderwijzer naar begeleider. Hoe ontwerp je een digitale cursus? Hoe ondersteun je studenten digitaal en geef je feedback? Hoe ziet de onderwijsinstelling van de toekomst eruit? Hoe kies je geschikte digitale tools? Hoe richt je een klaslokaal en een schoolgebouw in?

Blended learning is een waardevolle informatiebron voor docenten, onderwijsondersteuners en beleidsmedewerkers op alle onderwijsniveaus die (meer) willen inzetten op blended learning.

Over de auteur(s)

TB

Tobe Baeyens

Tobe Baeyens is informaticus en onderwijstechnoloog. Hij begon zijn carrière als docent informatica en fysica in Brussel. Sinds 2015 werkt hij bij Erasmushogeschool Brussel als adviseur onderwijs. Hij is er mee verantwoordelijk voor de evaluatie en implementatie van het digitaal leerplatform, de professionalisering van docenten en het uitwerken van het beleid over digitaal leren. Hij nam deel aan een researchproject bij PXL over learning analytics en werkte daarvoor in Engeland in de Summerhill School, de oudste democratische school ter wereld.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Tobe Baeyens
ISBN (print): 9782509033512
ISBN (digitaal): 9782509036940
Verschijningsdatum: 2019-02-11
Formaat: 160 x 240mm
Aantal pagina’s: 144 blz.
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Onderwijs

Co-teaching op school

Marijn Vandevelde

Bestel