Menu

Lokaal overleg kinderopvang - cahierreeks Kinderopvang

door Sofie Delcourt

Prijs
33,-
E-book met 5 persoonlijke downloads.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Het Lokaal Overleg Kinderopvang (LOK) is een gemeentelijke adviesraad die iedereen samen rond de tafel brengt die bij de opvang van jonge kinderen betrokken is. Het LOK uitbouwen tot een succesvol samenwerkingsverband en adviesorgaan is niet vanzelfsprekend. Men moet er bewust mee aan de slag. Dit 'Cahier – Lokaal Overleg Kinderopvang' biedt handvatten en inspiratie om het Lokaal Overleg Kinderopvang binnen de gemeente uit te bouwen of een boost te geven.

“De auteur heeft prachtig werk verricht door ervaringen van tientallen LOK’s uit heel Vlaanderen te bundelen in een coherent geheel, dat zowat alle mogelijke rollen van een LOK concreet beschrijft. Bovendien is dit Cahier op een zeer praktische en heldere manier geschreven en gaat het de moeilijke aspecten niet uit de weg. De boeiende tips en de inspirerende voorbeelden geven je zin om er direct mee aan de slag te gaan.” Jan Peeters, Vakgroep Sociaal Werk en Sociale Pedagogiek Universiteit Gent, Directeur VBJK en voorzitter LOK Gent. 

De Cahierreeks Kinderopvang is een uitgave van het VVSG-Steunpunt Kinderopvang in samenwerking met Uitgeverij Politeia. Bij elk Cahier krijg je ook toegang tot de website www.cahierkinderopvang.be, waar je de werkinstrumenten en andere handige documenten kan downloaden.

Over de auteur(s)

SD

Sofie Delcourt

Sofie Delcourt is stafmedewerker kinderopvang bij Steunpunt kinderopvang.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Sofie Delcourt
ISBN (print): 9782509028174
ISBN (digitaal): 9782509039941
Verschijningsdatum: 2016-10-13
Type Vastbladig boek

Ook interessant

Zorg & welzijn

Gids orgaandonatie

Eline Cautaerts
Liesbet Lauwereys

Bestel

Zorg & welzijn

Handleiding dementievriendelijke gemeenten

Veerle Baert

Bestel