Menu

Durven met dienstverlening - Praktijkboek

door Bart Noels

Prijs
39,-
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Hier zijn de recente Vlaamse praktijken over dienstverlening in lokale besturen verzameld. Aan de hand van de kaders en stappenplannen kan de lezer aan de slag op de werkvloer.

De praktijkcases illustreren de verschillende facetten van het organiseren en vormgeven van dienstverlening. Ze zijn geschreven door medewerkers van lokale besturen die vandaag voorop lopen in het ontwikkelen van kwaliteitsvolle diensten. Met praktijkcases uit Brugge, Herentals, Ieper, Roeselare, Brasschaat, Dilbeek, Hove, Aalst, Genk, Izegem, Kuurne, Antwerpen, Kortrijk, Leuven, Lier, Knokke-Heist, Lede en Heist-op-den-Berg.

Met bijdragen van Frank De Smet (BDO), Joos Gysen (Mondea), Bart Kaesemans (a3o), Matthias Vandenbussche (CC Consult) en Eric Goubin (Thomas More en Kortom).

Over de auteur(s)

BN

Bart Noels

Bart Noels publiceert regelmatig over dienstverlening bij Politeia en VVSG. Hij studeerde cultuursociologie en was vormingswerker, journalist, bibliothecaris, communicatieverantwoordelijke bij een streekintercommunale en directeur van een volkshogeschool. Hij werkt als stafmedewerker dienstverlening bij de Vereniging van Vlaamse Steden & Gemeenten (VVSG).

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Bart Noels
ISBN (print): 9782509030412
Verschijningsdatum: 2017-09-01
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant