Menu

Job zoeken: check

door Catherine Ruys, Wim Coppieters

Prijs
29,-
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Er zijn momenteel om en bij de 4,7 miljoen Belgen aan de slag. Maar lang niet iedereen is gelukkig in zijn job: dat bewijst de veel te hoge uitval van werknemers. Tegelijkertijd stelt zich de immense maatschappelijke uitdaging om méér mensen aan het werk te krijgen én werkbaar werk te voorzien voor wie een job heeft. Genoeg redenen dus om bewust om te gaan met je loopbaan, duurzame keuzes te maken en beweeglijk en aantrekkelijk te blijven op de arbeidsmarkt.

Dit werkboek is geschreven voor al wie zich op de arbeidsmarkt begeeft. De zoektocht naar een baan begint niet bij een vacature, maar bij de wijze waarop je als sollicitant je zoektocht beleeft en hoe je deze ervaring kan optimaliseren.

Over de auteur(s)

CR

Catherine Ruys

Catherine Ruys is organisatie- en HRconsulent, sociaal bemiddelaar, assessor en loopbaancoach. Ze begeleidt doorbraken bij verandering of bij conflict. www.dcrconsulting.be. Catherine Ruys laat zich inspireren door Seneca: “Wat kunnen mensen toch dwaas zijn. Hun materiële bezittingen beschermen ze als het moet met hun leven. Maar het meest kostbare goed namelijk hun tijd, geven ze weg aan de eerste de beste die erom vraagt.”

Meer info
WC

Wim Coppieters

Wim Coppieters is outplacement en HRconsulent, trainer en loopbaanbegeleider. Hij helpt mensen in de zoektocht naar hun professionele zelf. Laat zich inspireren door Martha Nussbaum: “Ieder van ons heeft de plicht om een goed leven uit te bouwen voor zichzelf en voor wie hen dierbaar is. Daarenboven hebben we ook de plicht om onszelf en de wereld te dienen. De beste manier om je te verbinden met de wereld is het inzetten van je talenten.”

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Catherine Ruys, Wim Coppieters
ISBN (print): 9782509035943
Verschijningsdatum: 2019-12-16
Type Vastbladig boek

Ook interessant

Personeel

Oefenboek Lean Expert in Zorg en Welzijn

Hans Crampe

Bestel

Personeel

Handboek werken met vrijwilligers | editie 2023

VSDC

Bestel

Onderwijs, Personeel, Politie & veiligheid

Een job bij de politie | 7de editie (het oude: ik word politie-inspecteur)

Bart De Cocker
Fanny De Maeght
Kevin De Vlieger
Nathalie Adam

Bestel

Personeel

Lean Expert in Zorg en Welzijn

Hans Crampe

Bestel