Menu

Mobiliteit

door Gunter Gonnissen

Prijs
45,-
E-book met 5 persoonlijke downloads.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Voor facilitair managers is de vlotte bereikbaarheid nastreven van de opdrachtgevende organisatie een constante. Die vlotte bereikbaarheid is geen evidentie en is deels stuurbaar via een bedrijfseigen beleid.

Deze content schetst de krijtlijnen voor een mobiliteitsbeleid binnen het facilitair management van een organisatie. De doelgroepen situeren zich zowel in facilitaire hoek als in de hoek van mobiliteitskunde. Denk hierbij aan facilitair managers en hun medewerkers, mobiliteitsambtenaren, mobiliteitscoördinatoren, studenten uit de diverse samenhangende studierichtingen en directieleden van bedrijven.

Er worden kaders aangereikt om te kunnen reflecteren over de eigen organisatie.

Over de auteur(s)

GG

Gunter Gonnissen

Gunter Gonnissen is sinds 2009 diensthoofd logistiek en mobiliteit bij UZ Leuven. Hij coördineert de parkeerexploitatie van bijna 7.000 parkeerplaatsen en zet mee de krijtlijnen uit voor het mobiliteitsbeleid van UZ Leuven. Vanuit zijn voorgaande functie als stafmedewerker ruimteplanning bij UZ Leuven (2005-2009) wordt er nog beroep gedaan op zijn expertise als projectleider voor o.a. het uittekenen van de nieuwe ontsluitingsinfrastructuur op campus Gasthuisberg en het masterplan voor deze campus. Tussen 1999 en 2005 was hij als projectleider bij IRIS Consulting verantwoordelijk voor de opmaak van verschillende soorten beleidsplannen inzake ruimtelijke planning voor diverse overheden. Als gastprofessor doceerde hij ruimtelijke economie aan Cvo Stedenbouw (Sint-Lukas Brussel) en aan de masteropleiding Stedenbouw van Erasmushogeschool Brussel. 

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Gunter Gonnissen
ISBN (print): 9782509026460
ISBN (digitaal): 9782509026651
Verschijningsdatum: 2016-01-12
Aantal pagina’s: 94
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Bestuur & organisatie

Schoonmaakbeheer

Tamara Bruning

Bestel

Bestuur & organisatie

Duurzaam FM

Mieke Pieters

Bestel

Bestuur & organisatie

Technisch gebouwbeheer

Peter Bockstaele

Bestel