Menu

Praktijkgids participatie

55 concrete tips voor succesvolle inspraakprojecten

door Bart Derwael

Prijs
35,-
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Inspraak en participatie zijn hot, ook in Vlaanderen en Nederland. De voorbije jaren werd er heel wat geëxperimenteerd met participatievormen- en projecten. Op kleine en grote schaal en met wisselend succes. Maar wat leren we hieruit? Hoe begin je aan zo'n participatieproject en vooral, hoe breng je het tot een goed einde?

Deze content ademt ervaring: van de auteur, die de voorbije jaren met succes meerdere participatieprojecten heeft aangestuurd. Van andere projectcoördinatoren en organisaties die met participatie aan de slag zijn gegaan. En van participanten die hun stem lieten horen. Met aanbevelingen, valkuilen en talrijke tips uit de praktijk, is de publicatie een handig werkinstrument.

Een heldere leidraad die organisaties, verenigingen en overheden op weg helpt om een eigen visie op participatie uit te werken en die ook om te zetten in de praktijk.

Over de auteur(s)

BD

Bart Derwael

Bart Derwael is licentiaat in de Communicatiewetenschappen (KULeuven) en zaakvoerder van communicatiebureau Panenka communication. Hij is tevens directeur leerlingenaangelegenheden bij scholengroep Onze-Lieve-Vrouw (Campus Sint-Aloysius) 

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Bart Derwael
ISBN (print): 9782509017925
Type Vastbladig boek