Omgaan met schulden op school | pakket van 5

https://www.politeia.be/web/image/product.template/11480/image_1920?unique=35ba3e3

28,30 € 28.3 EUR 28,30 €

28,30 €

Not Available For Sale

    Deze combinatie bestaat niet.

    Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

    Samenvatting

    Heel wat scholen hebben te kampen met onbetaalde schoolfacturen. Onbetaalde schoolfacturen zijn slechts een symptoom van vele onderliggende problemen, waarvan de oorzaken doorgaans rechtstreeks gelinkt zijn aan armoede. Gelukkig willen heel veel scholen de problematiek aanpakken, maar men weet niet altijd goed hoe eraan te beginnen. De vzw SOS Schulden op School begeleidt scholen in die oefening. Samen gaan we op zoek naar structurele oplossingen.

    Geen twee scholen zijn gelijk. Een kant-en-klare oplossing bestaat dus niet. Er zijn wel veel zaken die kunnen worden uitgeprobeerd om te zien wat werkt en wat niet. Een aantal tools kan men probleemloos in elke school toepassen. Maar daarbovenop zal men telkens nog een extra laag moeten aanbrengen. In dit boekje proberen we alvast wat inspiratie mee te geven, uitgelegd in vijf hoofdstukjes.

    Deze publicatie past in een reeks waarmee het GO! directeurs, leerkrachten, ouders en andere betrokkenen een helpende hand wil reiken. Op een overzichtelijke en bondige manier wordt weergegeven welk beleid een school zou kunnen of moeten voeren of opzetten rond een zorgwekkend thema.



    Product Specificaties

    ISBN :
    N/A
    Verschijningsdatum:

    28-04-2020


    Ook interessant

    Architectuur maakt school

    0,00

    Armoede op school

    0,00

    Beleid voeren in het onderwijs - De lerareneditie

    27,36

    Beleid voeren in het onderwijs. Een selectie uit 7 jaar Handboek beleidvoerend vermogen

    33,02

    Co-teaching op school

    0,00

    Data-wijs onderwijs

    0,00