Scoren met creatieve content op sociale media

https://www.politeia.be/web/image/product.template/15911/image_1920?unique=f9554e9

Communicatiereeks

23,11 € 23.11 EUR 23,11 €

0,00 €

Not Available For Sale

  • Formules

Deze combinatie bestaat niet.

E-book met 5 persoonlijke downloads. Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Online lezen op Politeia Online

Samenvatting

Om te scoren op sociale media maak je originele content die je volgers verleidt om een actie te ondernemen. Dat klinkt eenvoudig, maar wie al even op sociale media actief is met zijn organisatie, weet dat goede posts creëren meer is dan weten waar de knopjes staan. In dit handige boek leer je snel en concreet hoe je scoort op je sociale media. Ook zonder veel geld en personeel.

Kristof D’hanens en Brecht Vanderstraeten laten je nadenken over je contentstrategie aan de hand van 10 veelgestelde vragen. Daarna zetten ze je op weg met meer dan 30 concrete formats die je meteen zelf kunt toepassen voor jouw organisatie. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook meer dan 100 inspirerende voorbeelden, handige formats en interviews met social media managers van grote en kleine Vlaamse communities.

Dankzij een heldere uitleg, tips en good practices tover jij straks alle inspiratie om tot bruikbaar materiaal. Stapsgewijs werk je aan je eigen strategie. Van idee tot uitgewerkte post mét resultaat.
 

Deze publicatie maakt deel uit van de reeks 'Communicatie in de publieke sector'. Abonnees genieten van het voordeeltarief en krijgen automatisch de volgende publicatie die in deze reeks verschijnt, toegestuurd. Je betaalt per titel en kunt op elk moment opzeggen. Meer info? Mail de uitgever.

 




Product Specificaties

ISBN :
N/A
Verschijningsdatum:

10-07-2023


Ook interessant

Content Management (2021)

0,00

Lokale verkiezingen winnen zonder opkomstplicht

0,00

Sociale media

0,00

Sociale media op school

28,30

Allemaal digitaal?

0,00

Analoog of digitaal?

0,00