Gids tot intens spelen + Intens spelen in de praktijk

https://www.politeia.be/web/image/product.template/12615/image_1920?unique=9b69131

66,04 € 66.04 EUR 66,04 €

66,04 €

Not Available For Sale

    Deze combinatie bestaat niet.

    Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

    Samenvatting

    Deze twee pockets van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk vzw zijn alles wat je nodig hebt om intens spelen in de praktijk te brengen:

    • Gids tot intens spelen maakt de organisatie van het speelaanbod begrijpelijker. De auteurs zetten de logica uiteen die schuilt achter de speelvisie van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk. Hun visie werd in de afgelopen twintig jaar verfijnd, verscherpt en geconcretiseerd. Door deze content te bestuderen, optimaliseer je de kwaliteit van jouw speelpleinaanbod.

    • Intens spelen in de praktijk is de praktijkgerichte aanvulling van Gids tot intens spelen. Het boek toont hoe je ontelbare mogelijkheden tot intens speelplezier kunt creëeren door te werken met keuze en variatie in een open speelaanbod. In deze verzameling van beknopte dossiers kom je meer te weten over een aantal essentiële elementen van een open speelaanbod: speelhoeken organiseren, kinderen inspraak geven, kleuters én tieners betrekken, snoezelen, uitdaging en avontuur creëren, spelen met losse onderdelen, wachtmomenten speels maken, enzovoort.