Menu

Handboek vzw's

Een praktische leidraad voor eenieder die een vzw wil oprichten of er deel van uitmaakt

door SCWITCH

Prijs
25,-
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Bij het oprichten en runnen van een vzw komt heel wat administratie kijken. Misschien tempert dat het enthousiasme, schrikt het je af of zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we dit praktische vzw-handboek geschreven. Het biedt een overzicht van de verschillende algemene administratieve en financiële verplichtingen die je moet opvolgen in het beheer van je vzw.

Als vzw-deskundigen heeft SCWITCH sinds haar ontstaan honderden vragen gekregen en beantwoord. Vragen van nieuwe bestuurders, vragen van bezorgde bestuurders, vragen van bestuurders die graag hun organisatie mooi op de rails houden. Dat is de meerwaarde van dit handboek. Er zijn namelijk heel wat gemeenschappelijke kwesties, en die halen we graag aan. Het is een globaal overzichtswerk waarin we algemene antwoorden geven op de doorsneevragen waar je als bestuurder mee te maken krijgt.

Ook beschikbaar in

Over de auteur(s)

S

SCWITCH

SCWITCH is een coöperatie met sociaal oogmerk van, door en voor de socioculturele sector. SCWITCH staat voor zakelijke dienstverlening die de organisaties versterkt in hun management. Voor kosten- en tijdbesparende diensten, aangepast aan de sector, zo mogelijk op organisatiemaat. Voor de macht van het getal, om ten opzichte van marktspelers meer gewicht in de schaal te werpen. Projectmanager Luk Tas en juridisch consultant Sarah Denoo bundelden hun jarenlange ervaring bij SCWITCH in het handboek vzw's. 

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): SCWITCH
ISBN (print): 9782509039330
Verschijningsdatum: 2021-06-09
Aantal pagina’s: 112
Type Vastbladig boek

Ook interessant

Cultuur & vrije tijd

Iedereen Stadsdichter

Steven Van de Putte

Bestel

Bestuur & organisatie

Wegwijs overheidsopdrachten - 3e editie

Steven Van Garsse

Bestel

Bestuur & organisatie

Codex overheidsopdrachten | Editie 2024

Steven Van Garsse

Bestel

Communicatie & informatie

IMPACT van bibliotheken op burger en maatschappij

O.l.v VVBAD

Bestel