Menu

Catering

door Geert Bruggeman, Veerle Schatteman, Bart Van Nijlen, Frederik Van Lysebetten

Prijs
45,-
E-book met 5 persoonlijke downloads.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Voeding verbindt mensen. Niet alleen om nutriënten op te nemen, maar ook bij gelukkige momenten en bij diep verdriet zijn er rituelen om samen te eten of te drinken.

De cateringsector zorgt er niet alleen voor dat miljoenen mensen van over de hele wereld dagelijks hun honger kunnen stillen, maar ook dat dat op een aangename manier gebeurt, dat de klant tevreden is en dat de kwaliteit de verwachtingen overstijgt. Veiligheid, duurzaamheid, snelheid en low cost zijn daarbij de dagelijkse uitdagingen van de cateringverantwoordelijken. In bedrijven, scholen, zorginstellingen of andere collectiviteiten staan zij elke dag klaar om dat te realiseren, binnen alle grenzen en beperkingen.

De auteurs van dit werk bieden vanuit hun jarenlange expertise concrete inzichten en handvaten voor de aanpak van die uitdagingen, van aankoop tot vaatwas.

Over de auteur(s)

GB

Geert Bruggeman

Geert Bruggeman is zaakvoerder van adviesbureau Qreactiv. Hij is actief in de markt van Hospitality & Foodservice, maar ook van KMO-voedingsbedrijven. Geert adviseerde bij diverse autocontrolegidsen en begeleidt verschillende organisaties en bedrijven. Hij ontwikkelde en geeft diverse opleidingen en workshops rond voedselveiligheid en autocontrole, de productie van voeding, productontwikkeling en diverse aspecten van kwaliteitsmanagement.

Meer info
VS

Veerle Schatteman

Veerle Schatteman is zaakvoerder van Global FoodCare en biedt onafhankelijk advies, ondersteuning en opleidingen rond servicegericht werken in de cateringsector, voornamelijk gericht naar de zorg. Haar kennis heeft ze sinds 1989 opgebouwd als diëtiste, hoofd voedingsdienst in woonzorgcentra, en salesmedewerker bij diverse catering- en facilitybedrijven. Momenteel werkt ze als hoofd voedingsdienst voor een regionaal ziekenhuis. Vanuit die ervaring is ze vertrouwd met de vele aspecten van de cateringwereld en gespecialiseerd in de zorgsector.

Meer info
BVN

Bart Van Nijlen

Bart Van Nijlen is lector binnen de bacheloropleiding Hotelmanagement aan de AP Hogeschool te Antwerpen. Hij doceert daar buiten de F&B-gerichte vakken ook het opleidingsonderdeel Cateringmanagement & Events.

Meer info
FVL

Frederik Van Lysebetten

Frederik Van Lysebetten is Teamlead Catering Advisory bij Spacewell. Spacewell is een leverancier van FM-gerichte diensten en technologieën voor slimmer gebouwbeheer. Catering Advisory begeleidt voornamelijk projecten in bedrijfscatering en geeft advies op het vlak van ontwerp, contractcatering en beheer van de cateringorganisatie.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Geert Bruggeman, Veerle Schatteman, Bart Van Nijlen, Frederik Van Lysebetten
ISBN (print): 9782509040633
ISBN (digitaal): 9782509040831
Verschijningsdatum: 2022-01-03
Aantal pagina’s: 122
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Bestuur & organisatie

Duurzaam FM

Mieke Pieters

Bestel

Bestuur & organisatie

Technisch gebouwbeheer

Peter Bockstaele

Bestel