Menu

Praktijkboek kwaliteitszorg in welzijnsvoorzieningen

door Jens Mortier

Prijs
169,-
E-book met 5 persoonlijke downloads.
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Het 'Praktijkboek Kwaliteitszorg' wil zorg- en dienstverlenende organisaties uitdagen, inspireren en stimuleren bij de verdere ontwikkeling van kwaliteitszorg in hun eigen organisatie. Het gekende boek – al jarenlang een vaste waarde voor kwaliteitszorg in de welzijnssector – zette in 2017 de overstap naar de digitale wereld. Het platform biedt wie zich betrokken voelt bij kwaliteit in zijn of haar organisatie een stevige vertrekbasis en heel wat inspiratie om kwaliteitszorg op een systematische wijze te ontwikkelen en toe te passen.

Het abonnement biedt u een jaar de toegang tot het platform waarop regelmatig een nieuw artikel wordt geplaatst. Daarbovenop heeft u toegang tot de volledige database met alle artikels die ooit in dit handboek verschenen. Bovendien verschijnt er jaarlijks een handige pocket met daarin de eerder gepubliceerde artikels van dat jaar. In de artikels worden concrete projecten en activiteiten uit de praktijk opgenomen. De voorbeelden geven een goed inzicht in de praktijkervaringen, visie en toegepaste theorie bij collega-instellingen. Door de regelmatige updates speelt het platform voortdurend in op evoluties rond kwaliteitszorg binnen de welzijnssector. De bijdragen worden verzorgd door verschillende zorgprofessionals uit het veld.

U wordt op de hoogte gebracht wanneer een nieuwe bijdrage verschijnt, en u kan dus zo met de aangereikte ideeën van uw kwaliteitszorgcollega’s aan de slag binnen uw eigen organisatie.

Over de auteur(s)

JM

Jens Mortier

Jens Mortier is stafmedewerker kwaliteitszorg bij de Vereniging van Vlaamse Steden & Gemeenten (VVSG).

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Jens Mortier
Type Vastbladig boek

Ook interessant

Bestuur & organisatie, Personeel

Instrumentenmap kwaliteitszorg en zelfevaluatie. Praktisch aan de slag in lokale dienstencentra

Ruud Bourmanne
Inge Soens

Bestel