Menu

Praktijkboek kwaliteitszorg in welzijnsvoorzieningen

Laatste update: Artikel juni 2023

door Ruud Bourmanne

Prijs
179,-
Online abonnement met jaarprijs (jan-dec). De juiste prijs wordt berekend op basis van de instapmaand.
Deze prijs is incl. btw.

Samenvatting

Deze publicatie wilt zorg- en dienstverlenende organisaties uitdagen, inspireren en stimuleren bij de verdere ontwikkeling van kwaliteitszorg in hun eigen organisatie.

De publicatie biedt je de toegang tot een bijhorend platform waarop regelmatig een nieuw artikel wordt geplaatst. Daarbovenop krijg je toegang tot de volledige database met alle artikels die ooit in dit handboek verschenen. Het platform biedt dus een stevige vertrekbasis en heel wat inspiratie om kwaliteitszorg op een systematische wijze te ontwikkelen en toe te passen.

Bovendien verschijnt er jaarlijks een handige pocket met daarin de eerder gepubliceerde artikels van dat jaar. In de artikels worden concrete projecten en activiteiten uit de praktijk opgenomen. De voorbeelden geven een goed inzicht in de praktijkervaringen, visie en toegepaste theorie bij collega-instellingen. Door de regelmatige updates speelt het platform voortdurend in op evoluties rond kwaliteitszorg binnen de welzijnssector. De bijdragen worden verzorgd door verschillende zorgprofessionals uit het veld.

Je wordt op de hoogte gebracht wanneer een nieuwe bijdrage verschijnt, en je kunt dus met de aangereikte ideeën van jouw kwaliteitszorgcollega’s vlot aan de slag binnen je eigen organisatie.

 

Over de auteur(s)

RB

Ruud Bourmanne

Ruud Bourmanne is de bedenker, ontwikkelaar, auteur, uitvoerder, coördinator en vooral bezieler van het Traject naar Uitmuntendheid ( 10 jaar lang vanuit de VVSG, nu vanuit TnU-Connect). Hij is gepassioneerd door organisatiebeheersing, -ontwikkeling en kwaliteitsmanagement en  een sterke believer in de kracht van de plan-do-check-act verbetercyclus als motor van permanente persoonlijke en organisatieontwikkeling

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Ruud Bourmanne
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Personeel

Handboek werken met vrijwilligers | editie 2023

VSDC

Bestel