Menu

Online video. Tips, tricks & trends.

door Jade Yorks en Lobke Gielkens

Prijs
45,-
E-book met 5 persoonlijke downloads.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Hier is het dan, het boek over het krachtigste communicatiemiddel dat er volgens ons bestaat: online video!

Door de opkomst van TikTok, Instagram en YouTube is video niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar hoe maak je als organisatie of bedrijf echt impact met je video's? Met short form en long form video's (en alles daartussenin)? Jade en Lobke (I Like Media) delen waardevolle inzichten en praktische tips voor iedereen die zijn online videoskills naar een hoger niveau wil tillen.

Ben je een (sociale) ondernemer die videocontent wil gebruiken om zijn merk of organisatie te versterken? Een creatieve professional die zijn passie voor video wil delen? Een enthousiaste hobbyist die graag verbluffende video's wil maken? ‘Online video: tips, tricks en trends’ bevat de kennis en inspiratie die je nodig hebt.Auteurs: Jade Yorks en Lobke Gielkens (I Like Media).

 

Als je dit boek 'met abonnement' aankoopt, ontvang je automatisch ook de volgende publicaties die Kortom vzw uitgeeft in samenwerking met Politeia. In 2023 verschijnt er binnen deze reeks nog "Kom binnen: maak een magazine dat je lezer raakt" (auteur: Kortom vzw) en "Communicatie als bindkracht" (auteur: Eric Goubin).

Vragen over deze reeks? Mail de uitgever. 
Je wilt je abonnement opzeggen? Mail de klantendienst.

Over de auteur(s)

JYeLG

Jade Yorks en Lobke Gielkens

Jade en Lobke leerden elkaar kennen bij vrouwenorganisatie Femma Wereldvrouwen in 2014. Samen schreven ze tientallen magazines vol. Ze maakten de leukste video’s en podcasts, liepen een marathon en schreven daar zelfs een boek over.   Ze hebben samen één gezamenlijke passie: verhalen vertellen en die op alle mogelijke manieren delen. Of het nu om een blogartikel, een Reel of TikTok-filmpje, een podcast of een YouTube-video gaat. Mensen content maken met hun content is het liefste wat ze doen.   Van het een kwam het ander. Toen Jade in 2021 freelance communicatietrainer werd bij I Like Media kon ze ook Lobke overtuigen om wekelijks het land te doorkruisen om opleidingen, workshops en lezingen te geven over sociale media en digitale communicatie.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Jade Yorks en Lobke Gielkens
ISBN (print): 9782509043160
ISBN (digitaal): 9782509043603
Verschijningsdatum: 2023-09-04
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Zorg & welzijn

Onvergetelijk! 365 dagen om samen van het leven te genieten

Expertisecentrum Dementie

Bestel

Bestuur & organisatie

Duurzame overheidsopdrachten: het gebruik van levenscycluskosten

Steven Van Garsse
Büsra Yasar
Karen De Braekeleer

Bestel

Onderwijs

Posters Leer Lokaal - pakket van 10

OVSG

Bestel

Bestuur & organisatie

Codex Lokaal Bestuur | 9e editie

Bestel

Communicatie & informatie

Kom binnen: maak een magazine dat je lezer raakt

Marthe Pannecoucke
Luc Van Loon

Bestel