Een sterk draagvlak in 10 stappen

https://www.politeia.be/web/image/product.template/15762/image_1920?unique=a19d870

33,02 € 33.02 EUR 33,02 €

0,00 €

Not Available For Sale

  • Formules

Deze combinatie bestaat niet.

E-book met 5 persoonlijke downloads. Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Een breed draagvlak is meer dan ooit een kernvoorwaarde om een beleid, project of idee duurzaam vorm te geven. Burgers, medewerkers en klanten eisen terecht en steeds nadrukkelijker hun plek op bij beslissingsprocessen van overheden, organisaties en ondernemingen. Inspraak en participatie zijn dus absoluut noodzakelijk maar niet voldoende.

Draagvlakcreatie is een delicate evenwichtsoefening in strategische communicatie met belanghebbenden en vergt dus naast uitzonderlijke communicatievaardigheden ook uitstekend people management. Via deze content leveren we de bouwstenen voor succesvolle draagvlakcreatie in een logisch en helder 10-stappenplan. Voorts inspireren we de lezer met soms verrassende toepassingen van recente ontwikkelingen op het vlak van communicatie.

Marketingtechnieken die gebruikt worden om merken onder de aandacht van consumenten te brengen, bieden overheden en organisaties volop kansen om samen met hun medewerkers en klanten te bouwen aan een sterk draagvlak voor hun beleid, project of idee. Deze content is een must voor bestuurders en medewerkers van lokale overheden, organisaties en verenigingen.



Over de Auteur(s)


Product Specificaties

ISBN :
N/A
Verschijningsdatum:

16-11-2015

Tags :

Ook interessant

Basisboekske. Een brok info over de jeugdraad | pakket van 10

22,64

Begrotingsparticipatie

34,91

De participatiegetuigen

36,79

Jong gespuis in het gemeentehuis - Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in een notendop | 2de editie (Pakket van 20 exemplaren)

27,36

Jong talent in het parlement | pakket van 20

9,43

Praktijkgids participatie. 55 concrete tips voor succesvolle inspraakprojecten

33,02