Het politiestatuut | 4de editie

https://www.politeia.be/web/image/product.template/15716/image_1920?unique=02c8546

146,23 € 146.23 EUR 146,23 €

0,00 €

Not Available For Sale

  • Formules

Deze combinatie bestaat niet.

Print en online abonnement met facturatie na iedere bijwerking.

Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Online lezen op Politeia Online

Samenvatting

In de hedendaagse maatschappij komt de politie voor steeds grotere uitdagingen en vraagstukken te staan. Diverse handboeken bieden reeds een antwoord op de operationele juridische vragen. Echter, naast die operationele aspecten is er tevens een grote nood aan een grondige en heldere uiteenzetting van de rechten en plichten inzake het administratief, sociaal en syndicaal statuut voor de personeelsleden van de Geïntegreerde Politie.

Met dit handboek trachten de auteurs voor de diverse personeelscategorieën een leidraad te bieden in het steeds in evolutie zijnde politiestatuut. Het politiestatuut stond immers sedert de invoering ervan in 2001 niet stil en is ook nu nog vatbaar voor verdere ontwikkeling, waardoor dit handboek frequent geactualiseerd zal worden opdat de lezer de thema’s die aan bod komen in het handboek op een permanente wijze kan raadplegen en het voor alle partijen een leidraad mag zijn bij het beantwoorden van hun statutaire vraagstukken.

Ongetwijfeld zal dit handboek eenieder interesseren die (extra)professioneel is begaan met het politiestatuut.

Concreet vindt u in dit handboek een antwoord op allerlei vragen die het administratief, het sociaal en het syndicaal politiestatuut betreffen. Denk hierbij aan thema’s zoals verloven, arbeidstijdorganisatie, arbeidsongevallen, rekrutering, evaluatie, onderhandelingen, mandaten, edm.

Download hier de inhoudstafel en het voorwoord

Handboek Het politiestatuut verschijnt twee keer per jaar om de lezers steeds van de meest actuele informatie te voorzien. Bij een abonnement heeft u de keuze uit print + digitaal of louter digitaal. Bij de abonnementsformules gaat het steeds om een facturatie per editie, telkens aan dezelfde prijs.


Product Specificaties

ISBN :
N/A
Verschijningsdatum:

11-07-2023


Ook interessant

Bestuur en organisatie van de lokale politiezone | 2de editie

0,00

De officier van bestuurlijke politie | 2de editie

51,89

Handboek Tucht bij de politiediensten | 7de editie

0,00

Intrafamiliaal geweld | 2de editie

0,00

Lokale preventie en veiligheid | 3de editie

0,00