Betekenisvolle activiteiten methode

https://www.politeia.be/web/image/product.template/11272/image_1920?unique=8e1835d

37,74 € 37.74 EUR 37,74 €

37,74 €

Not Available For Sale

    Deze combinatie bestaat niet.

    Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

    Samenvatting

    Een woonzorgcentrum heeft de expliciete opdracht om de autonomie en zelfverantwoordelijkheid van bewoners te stimuleren en een aangepast activiteitenaanbod aan te bieden. Dat blijkt vaak niet zo eenvoudig te realiseren in de praktijk. Toch zijn betekenisvolle activiteiten cruciaal in het dagelijkse leven van de bewoner. Ze hebben een positieve invloed op de fysieke en geestelijke gezondheid, spelen een belangrijke rol in de ervaren levenskwaliteit en dragen bij tot levenszin.

    De betekenisvolle activiteiten methode (BAM) is een gloednieuwe en innoverende aanpak waarin zorgverleners en bewoners samenwerken aan betekenisvolle activiteiten. In dit boek wordt stilgestaan bij wat betekenisvolle activiteiten zijn en hoe ze gerealiseerd kunnen worden met bewoners van woonzorgcentra. Stap voor stap wordt de BAM-methode uitgelegd en worden handvaten aangereikt om er zelf mee aan de slag te gaan.

    Dit boek biedt geen opsomming van pasklare, voorbereide activiteiten, maar vertelt wél hoe je samen met bewoners kunt ontdekken wat betekenisvolle activiteiten zijn. Je wordt geïnspireerd in een vernieuwende visie en ontdekt hoe je betekenisvolle activiteiten in de praktijk kan realiseren. 



    Product Specificaties

    ISBN :
    N/A
    Verschijningsdatum:

    20-08-2018


    Ook interessant

    Dementie, als je ermee te maken krijgt

    33,02

    Praktijkboek tuintherapie (map)

    65,09

    't Klikt

    0,00

    A sense of home

    0,00

    Aanwezigheidsbeleid in de woonzorg

    0,00

    Beroepsgeheim in de openbare woonzorg

    0,00