Menu

Handboek Strafonderzoek

door Christian De Valkeneer

Prijs
109,-
E-book met 5 persoonlijke downloads.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Het belang van het onderzoek in het strafproces is sterk toegenomen. Deze evolutie heeft zich voltrokken in de wetgeving, de rechtspraak en rechtsleer, maar ook in de media en de samenleving.

Er wordt een uitgebreid en up-to-date overzicht geboden van de nieuwe wetgeving inzake bewijsmiddelen van het strafonderzoek. Daarnaast geeft het u een grondig inzicht in de technieken in het strafonderzoek. De focus van deze publicatie ligt op het praktische aspect, maar de auteur zorgt ook voor een kritische benadering van de procedures in het strafonderzoek.

Handboek Strafonderzoek is hét werkinstrument voor iedereen die van nabij betrokken is bij het strafonderzoek: politieambtenaren, parketmagistraten, rechters en ambtenaren, belast met de opsporing en vaststelling van bijzondere misdrijven. Het is eveneens uitermate geschikt voor studenten.

Over de auteur(s)

CDV

Christian De Valkeneer

Christian De Valkeneer is buitengewoon hoogleraar aan de rechtsfaculteit van de UCL, waar hij o.a. ‘Recht en praktijk van het politieambt’ doceert en medeverantwoordelijk is voor de GEPS-UCL (Groupe d’Étude des Politiques de Sécurité). Hij is ook voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Namen.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Christian De Valkeneer
ISBN (print): 9782509032133
ISBN (digitaal): 9782509036889
Verschijningsdatum: 2018-09-01
Formaat: 160x240mm
Aantal pagina’s: 504
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Politie & veiligheid

Handboek Deontologie bij de politiediensten | 2de editie

Alain Liners
Eef Dillemans

Bestel