Menu

Jij bent het management, leiding geven op het terrein

Leiding geven op het terrein

door Sven Cauwelier, Roel Verhaert

Prijs
€ 39.00
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Externe experts inschakelen om uw middenkader te vormen is wellicht zeer efficiënt en effectief, maar in tijden van besparing vaak ook een onoverkomelijke kost. Toch is het belangrijk dat het volledige middenkader goed op de hoogte is van het reilen en zeilen van het bestuur of de organisatie en daaraan constructief meewerkt en mee evolueert met de organisatie zelf. Voor de vierde keer op rij organiseerde het managementteam van de stad Antwerpen daarom een meerdaagse opleiding voor zijn leidinggevenden onder de titel ‘Jij bent het management’, deze keer voor de technisch leidinggevenden. Stad Antwerpen schakelde het topmanagement in om deze operationeel directeurs te vormen en de hele werking van de stad uiteen te zetten in een aantal vernieuwende en interactieve workshops. De meerdaagse, met als rode draad ‘nadenken en durven beslissen’, mondde opnieuw uit in een praktisch handboek. De auteurs beschrijven enkele zeer originele workshops. Sommige zal u zo kunnen overnemen, andere kunnen als inspiratie dienen voor uw eigen beleid. Daarnaast krijgt u ook enkele adviezen van de Antwerpse topmanagers mee, alsook handige schema's.

Over de auteur(s)

SC

Sven Cauwelier

Sven Cauwelier is de algemeen directeur van stad en OCMW Antwerpen. Na jarenlang in leidinggevende functies gewerkt te hebben bij Defensie, startte Sven Cauwelier zijn carrière bij stad Antwerpen in 2004, als bedrijfsdirecteur van het toenmalige stads- en buurtonderhoud. In 2013 werd hij strategisch coördinator. Van 1 september 2017 tot eind juli 2018 was hij de stadssecretaris bij stad Antwerpen. Zijn huidige functie is het gevolg van de integratie van stad en OCMW.

Meer info
RV

Roel Verhaert

Roel Verhaert was vanaf 2004 tot zijn pensionering in 2017 de stadssecretaris van Antwerpen. Samen met de strategisch coördinator fungeerde hij als go-between tussen de politiek en de administratie.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Sven Cauwelier, Roel Verhaert
ISBN (print): 9782509023353
Verschijningsdatum: 2013-12-19
Formaat: 195 x 230mm
Aantal pagina’s: 102
Type Vastbladig boek

Ook interessant

Personeel

ZEVENMIJLSLAARZEN VOOR DE OVERHEIDSMANAGER

Roel Verhaert

Bestel

Personeel

Professionele vaardigheden leiderschapsontwikkeling

Bestel

Personeel

Bemiddeling voor leidinggevenden

Silvia Prins

Bestel

Personeel

Coachend leiderschap (5de ed.)

Theo Wijnen

Bestel

Communicatie, Informatiemanagement, Opleiding & vaardigheden, Organisatie

26 Oct

Opleiding: Employer branding in de zorgsector

Locatie: Uitgeverij Politeia, Keizerslaan 34, 1000 Brussel

Prijs: € 145

Schrijf u in