Menu

Bemiddeling voor leidinggevenden

Benut het potentieel van conflicten

door Silvia Prins

Prijs
50,-
E-book met 5 persoonlijke downloads.
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Bemiddeling voor leidinggevenden richt zich specifiek tot leidinggevenden die een bemiddelende rol willen opnemen en zich hier grondig op willen voorbereiden. Deze content biedt u een houvast om zelf een constructieve rol op te nemen in het oplossen van conflicten in uw eigen werkomgeving.

Conflicthantering is namelijk een van de moeilijkste opdrachten waar leidinggevenden mee te maken krijgen. Conflicten kunnen een startpunt zijn om verschillen uit te spreken, relaties te herstellen en nieuwe afspraken voor toekomstige samenwerking te maken.

Wanneer u de eerste stap naar bemiddeling zet, begint u aan een ontwikkelingsproces dat een betere leidinggevende en een beter mens van u zal maken. Bemiddeling is namelijk niet de zoveelste nieuwe managementtechniek. Het is vooral een levensfilosofie.

Over de auteur(s)

SP

Silvia Prins

Silvia Prins is klinisch psycholoog (KU Leuven) en sociaal antropoloog (U.C.L.). Ze werkte verscheidene jaren in organisaties als communicatietrainer, consultant en coach. In 2006 behaalde ze een doctoraat in de organisatiepsychologie (Onderzoekscentrum voor Werk-, Organisatie- en Personeelspsychologie, K.U.Leuven). In haar actieonderzoek documenteerde ze de groepsdynamische processen in multipartijsamenwerking waar verschillende stakeholders samen proberen te werken rond een complexe problematiek (bv. project rond de inrichting van een riviervallei). Silvia is nog steeds vrijwillig medewerker aan het onderzoekscentrum.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Silvia Prins
ISBN (print): 9782509028068
ISBN (digitaal): 978-2-509-02832-7
Verschijningsdatum: 2016-08-31
Formaat: 148x210mm
Aantal pagina’s: 194
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Personeel

Jij bent het management, het middenkader als stuwende kracht

Roeland Gielen
Roel Verhaert

Bestel

Personeel

Coördineren en samenwerken

Theo Wijnen

Bestel

Personeel

Zevenmijlslaarzen voor de overheidsmanager

Roel Verhaert

Bestel

Personeel

Coachend leiderschap | 5de editie

Theo Wijnen

Bestel