Seminarie: De officier van bestuurlijke politie: belangrijkste bevoegdheden en praktijk

Inschrijving voor Seminarie: De officier van bestuurlijke politie: belangrijkste bevoegdheden en praktijk | Inclusief de nieuwe editie van het handboek
169,00 € 139.67 EUR
(Inclusief BTW) Q

Samenvatting

Dit seminarie is geen uitgesponnen juridische benadering van de functie van officier van bestuurlijke politie. Wel wordt de focus gelegd op de belangrijkste bevoegdheden, de praktijk en de diversiteit van de functie.

Doorheen de toelichtingen worden praktijkvoorbeelden gegeven die aangevuld worden met kritische noten en bedenkingen; zij weerspiegelen de persoonlijke visie van de sprekers.

De sprekers hebben de bijbehorende publicatie De officier van bestuurlijke politie geactualiseerd en zullen deze gebruiken als hefboom om de werking van de functie concreet te illustreren.

Voor de officier van bestuurlijke politie is er een grote nood aan professionalisering. Met dit seminarie trachten de sprekers daartoe een goede aanzet te geven.


Erkenning baremische opleiding en erkenning IGO aangevraagd.


Deze opleiding is bestemd voor:

Politie en magistraten


Over de sprekers:

Jean-Claude Gunst is een hoofdofficier van politie op rust en was tot juni 2023 bestuurlijke directeur-coördinator van het gerechtelijk arrondissement (provincie) Antwerpen.

Caro Heymans is juriste bij de Coördinatie- en Steundirectie van de federale politie Antwerpen en vervult onder meer de functie van functionaris voor gegevensbescherming (data protection officer – DPO) ten behoeve van de Coördinatie- en Steundirectie en de Gerechtelijke politie van de federale politie Antwerpen.

Datum & Tijd
dinsdag 3 december 2024
13:30 17:00 (Europe/Brussels)
Locatie

De Schorre

Schommelei 1,
2850 Boom
België
--De Schorre--
routebeschrijving​
Organisator

POLITEIA NV/SA

+32 2 289 26 10
info@politeia.be

DELEN
Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.