Seminarie: Gekonkelfoes in de zorgsector

Inschrijving voor Seminarie: Gekonkelfoes in de zorgsector
149,00 € 123.14 EUR
(Inclusief BTW) Q

Samenvatting

GEKONKELFOES IN ORGANISATIES: ZORGSECTOR

Roddelen is niet onschuldig

Samenwerken in organisaties lijkt heel logisch en de evidentie maar is het helemaal niet. Er is heel wat verschil tussen mensen wat maakt dat het onderlinge samenwerken alsook de communicatie stevig op de proef worden gesteld. Bovendien zijn er ook tal van veranderingen in sectoren die maken dat mensen zich voortdurend dienen aan te passen aan wijzigende omstandigheden. Dit brengt nogal eens wat frustraties met zich mee en kan een voedingsbodem vormen voor gekonkelfoes en geroezemoes in teams. En dit kunnen we missen, want positieve samenwerkingsculturen hebben we nodig in onze organisaties!

Tijdens deze opleiding zullen we stilstaan bij en verdiepend aan de slag gaan rond deze boeiende intermenselijke dynamiek maar reiken we tegelijk ook tips en tricks aan om in jouw team(s) aan de slag te gaan om het geroddel en gekonkelfoes te vermijden en/of de kop in te drukken.

Volgende topics komen aan bod:

  • Wat is roddelen en wanneer is het niet meer onschuldig?
  • Hoe werkt een roddelsysteem?
  • Waarom doen mensen dit?
  • Hoe kan je het vermijden en/of aanpakken in jouw team(s)?


Deze opleiding is bestemd voor:

zorgsector


Over de spreker(s)

Nele Verrezen
Nele Verrezen is criminologe en co-founder van Marcells Journey (www.marcellsjourney.be), waar ze bedrijven en organisaties ondersteunt in veranderprocessen en aan de slag gaat met teams om het beste uit zichzelf te halen. Na haar opleiding criminologie en verdere verdieping in het systeem- en veranderdenken, deed ze ervaring op in de social profit als leidinggevende en projectverantwoordelijke. Vanuit die ervaring en aan de hand van een creatieve aanpak gaat ze dagelijks aan de slag met mensen om hen te stimuleren en te ondersteunen.

Datum & Tijd
maandag 27 mei 2024
09:30 12:30 (Europe/Brussels)
Locatie

POLITEIA NV/SA

Keizerslaan 34
1000 Brussel
België
+32 2 289 26 10
info@politeia.be
routebeschrijving​
Organisator

POLITEIA NV/SA

+32 2 289 26 12
events@politeia.be

DELEN
Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.