Studienamiddag: Cassatieprocedure in strafzaken (opleidingsreeks strafrecht)

Inschrijving voor Studienamiddag: Cassatieprocedure in strafzaken (opleidingsreeks strafrecht)
165,00 € 136.36 EUR
(Inclusief BTW) Q

Als u zich meteen voor de volledige opleidingsreeks strafrecht inschrijft, is uw deelname aan de vierde studienamiddag gratis! Bovendien bent u meteen verzekerd van 12 punten, want elke studienamiddag werd door OVB erkend voor 3 punten. Interesse? Mail naar events@politeia.be.

Samenvatting

Tijdens deze studiedag legt Meester Monica Rodriguez, een autoriteit in dit rechtsgebied, de focus op de cassatieprocedure in strafzaken. Ze behandelt niet alleen de theoretische aspecten van het cassatieberoep, maar zal ook praktische tools presenteren die cruciaal zijn voor het zelfverzekerd voeren van dergelijke procedures. Haar rijke ervaring en diepgaande kennis beloven een unieke kans om waardevolle inzichten te verwerven en concrete richtlijnen te verkrijgen om effectief te navigeren door de complexiteit van de cassatieprocedure in strafzaken.

Of u nu een beginnende advocate bent of een doorgewinterde professional, deze studienamiddag zal u voorzien van waardevolle inzichten en praktische tips om uw vaardigheden op dit specifieke rechtsgebied verder te ontwikkelen.

Deze unieke studienamiddag wordt georganiseerd in samenwerking met meester Antoinette Spreutels, De Groote - De Man-advocaten.


Goedgekeurd door OVB voor 3 punten. Erkend als baremische opleiding.

Erkend door IGO.


Deze opleiding is bestemd voor:

Strafrechtadvocaten en magistraten


Over de spreker(s)

Monica Rodriguez
Monica Rodriguez is een vooraanstaande advocate bij advocatenkantoor Eubelius met uitgebreide ervaring aan het Hof van Cassatie in strafzaken.

Datum & Tijd
dinsdag 15 oktober 2024
14:00 17:00 (Europe/Brussels)
Locatie

POLITEIA NV/SA

Keizerslaan 34
1000 Brussel
België
+32 2 289 26 10
info@politeia.be
routebeschrijving​
Organisator

POLITEIA NV/SA

+32 2 289 26 12
events@politeia.be

DELEN
Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.