Studienamiddag: Herzieningsprocedure in strafzaken (opleidingsreeks strafrecht)

Inschrijving voor Studienamiddag: Herzieningsprocedure in strafzaken (opleidingsreeks strafrecht)
165,00 € 136.36 EUR
(Inclusief BTW) Q

Als u zich meteen voor de volledige opleidingsreeks strafrecht inschrijft, is uw deelname aan de vierde studienamiddag gratis! Bovendien bent u meteen verzekerd van 12 punten, want elke studienamiddag werd door OVB erkend voor 3 punten. Interesse? Mail naar events@politeia.be.

Samenvatting

Bent u nieuwsgierig naar de nog vrij ongekende procedure van "Herziening in strafzaken"? Verken deze boeiende materie tijdens onze studienamiddag.

Dit rondetafelgesprek, ontworpen voor zowel advocaten als magistraten, biedt een openhartige en inspirerende blik op deze procedure.

Meester Rik Vanreusel en Meester Antoinette Spreutels, die onlangs een uitgebreide herzieningsprocedure hebben ingediend, delen hun ervaringen. Deze sessie biedt niet alleen een gedegen uitleg van de theoretische aspecten, maar richt zich vooral op de praktische kant van de zaak. Ontdek de strategieën, bedenkingen, twijfels en zoveel meer.

De herzieningsprocedure is nog relatief onbekend en dit open gesprek is bedoeld om een inspirerend platform te bieden. Of u nu al enige ervaring heeft met herzieningsprocedures of hier nieuwsgierig naar bent, dit evenement is een uitgelezen kans om diepgaande inzichten te vergaren en praktische tips te krijgen van ervaren advocaten die deze procedure recent hebben doorlopen.

Deze unieke studienamiddag wordt georganiseerd in samenwerking met advocatenkantoor De Groote - De Man.


Erkend door IGO en goedgekeurd door OVB voor 3 punten. Erkend als baremische opleiding.


Deze opleiding is bestemd voor:

Strafrechtadvocaten en magistraten

Over de spreker(s)

Rik Vanreusel
Rik Vanreusel, Associate Partner Strafrecht, advocatenkantoor De Groote - De Man. Hij is verbonden aan de balie te Gent, lid van de International Bar Association bij het Internationaal Strafhof in Den Haag en eveneens advocaat toegelaten bij de Kosovo Specialist Chambers. Hij is ook auteur bij Uitgeverij Politeia.

Antoinette Spreutels
Antoinette Spreutels is advocate aan de Balie van Brussel sinds september 2018 en verbonden aan advocatenkantoor De Groote - De Man.

Datum & Tijd
dinsdag 3 december 2024
14:00 17:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Oude Abdij

Drongenplein 26/27,
9031 Gent
België
--Oude Abdij--
routebeschrijving​
Organisator

POLITEIA NV/SA

+32 2 289 26 12
events@politeia.be

DELEN
Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.