Verbindende communicatie bij politie: hoe feedback geven en evalueren binnen het team?

Inschrijving voor Verbindende communicatie bij politie: hoe feedback geven en evalueren binnen het team?
155,00 € 128.1 EUR
(Inclusief BTW) Q

Samenvatting

Verbindende communicatie is essentieel als het gaat om het uitbouwen van een positieve samenwerkingscultuur binnen de politie. En dit is een uitdaging, want daar waar het uitspreken van positieve feedback nog meer kan, is het rechtstreeks aanspreken van mensen rond lastig samenwerkingsgedrag moeilijk, wordt dit uit de weg gegaan of heeft men schrik van de reacties.

Tijdens deze workshop zullen we samen dieper ingaan op het belang van verbindende communicatie in teams, hoe je dit het best aanpakt alsook hoe mensen kunnen reageren en hoe je het best omgaat met deze reacties. Deze workshop is volledig afgestemd op politie en is doorspekt met tips en tools die je in de mogelijkheid stellen om het meteen in je team(s) te gaan toepassen.


Deze opleiding is bestemd voor:

Politie


Over de spreker:

Nele Verrezen is criminologe en co-founder van Marcells Journey (www.marcellsjourney.be), waar ze bedrijven en organisaties ondersteunt in veranderprocessen en aan de slag gaat met teams om het beste uit zichzelf te halen. Na haar opleiding criminologie en verdere verdieping in het systeem- en veranderdenken, deed ze ervaring op in de social profit als leidinggevende en projectverantwoordelijke. Vanuit die ervaring en aan de hand van een creatieve aanpak gaat ze dagelijks aan de slag met mensen om hen te stimuleren en te ondersteunen.

Datum & Tijd
maandag 2 december 2024
13:30 17:00 (Europe/Brussels)
Locatie

POLITEIA NV/SA

Keizerslaan 34
1000 Brussel
België
+32 2 289 26 10
info@politeia.be
routebeschrijving​
Organisator

POLITEIA NV/SA

+32 2 289 26 10
info@politeia.be

DELEN
Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.