Webinar: Samenwerken met leerondersteuners

Inschrijving voor Webinar: Samenwerken met leerondersteuners
149,00 € 123.14 EUR
(Inclusief BTW) Q

Samenvatting

Tijdens dit webinar nemen de auteurs van het boek 'Zeven tinten grijs: een praktische gids voor samenwerking in inclusief onderwijs' je mee op sleeptouw doorheen dit actuele thema. Het boek doet daarbij dienst als inhoudelijke leidraad. Het webinar is, net zoals het boek, bedoeld voor leerondersteuners, leerkrachten, paramedici en andere onderwijsprofessionals die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun samenwerkingsvaardigheden binnen het kader van inclusief onderwijs. Of je nu net begint of al jarenlange ervaring hebt, deze sessies bieden waardevolle inzichten en praktische tools om samenwerkingen in het onderwijs te versterken.


Deze opleiding is bestemd voor:

Onderwijs


Over de spreker:

Elke Emmers is professor aan de Universiteit Hasselt (UHasselt), gespecialiseerd in inclusief onderwijs en diversiteit. Ze is betrokken bij verschillende onderzoeksprojecten en begeleidt meerdere PhD studenten. Enkele van haar onderzoeksinitiatieven zijn gericht het creëren van inclusieve leeromgevingen zowel online als offline in het (hoger) onderwijs. 

Professor Emmers coördineert en doceert ook verschillende opleidingsonderdelen binnen de school voor educatieve studies aan de UHasselt, zowel binnen de educatieve masters en is coordinator van de nieuwe master basisonderwijs.  Naast haar rol als onderzoeker en docent is professor Emmers auteur van boeken op het gebied van onderwijs: "diversiteit in het hoger onderwijs" en "inclusief onderwijs in 7 tinten grijs", waarin de thema's diversiteit en inclusief onderwijs uitgebreid worden verkend. 

Datum & Tijd
donderdag 14 november 2024
10:00 12:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Microsoft Teams

--Microsoft Teams--
--Microsoft Teams--
routebeschrijving​
Organisator

POLITEIA NV/SA

+32 2 289 26 10
info@politeia.be

DELEN
Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.